" Ведь с момента инаугурации Владимира Зеленского ответственность за каждую отобранную жизнь, за каждую исковерканную судьбу, за каждый разрушенный дом лежит лично на новом президенте Украины. И на каждом, кто за него проголосовал. Виталий Портников журналист" Запам'ятайте це!
Ну-ну,а гавно чоколядне що вже ніякої відповідальності за часи свого царювання не несе?? І взагалі то тема не про політику.
Як на мене то хочуть створити у людей стійку відразу до президента як посади, щоб народ був сам за її усунення, тоді олігархам не буде ніяких перепон ні в чому - верховна рада і так їхня.
Вітаюся, товариство! Так летів, що аж встиг) Україна-Сербія 2:0 Сам дивлюсь і вас запрошую. Наші непогано виглядають, принаймні, в першому таймі. Кажуть, фани братушкі не приїхали. Побоялись, чи що, в саме серце українського фошизму пхатись?
Оце дивлюся, "Будні" уже нє тє... Стосовно накаканого Портніковим: Володі до Петра у цьому питанні ще о-го-го скільки... не дай Бог. Солодке від дядька Петра не їм давно, бо мені ті солодощі мають присмак крові... Напевно, відпишусь і від цієї теми, буду тіко в "Монети" заходити. Всім хорошого настрою і всіляких гараздів! З повагою...
Кому колір не подобається беріть приклад з Індії ,, Жительница Индии обмазала свою Toyota пастой из коровьего навоза. Именно так поступают сельские жители - покрывает пол и стены домов коровьим дерьмом. Это способствует уменьшению тепла и является заменой кондиционера.,,
Оно вже 3:0))) Камради, йде тихеньке випробовування нас зеленою камандою. Раз-прокатіло,давлять далі, не прокатіло, пішов розголос-відкат назад. Зіллють Україну зелені соплі, та і все. І так, Будні не ті трохи, бо воно ж болить те що відбувається. Відкат назад у всьому, де тільки можна. От і виривається.
Пане Анатоль, ще раз, мова не про Петра, а про те, що нас поступово зливають ... Як не смішно, але при Петрі такого не було !
То що, всьо) 5:0. Чесно сказати, я не є такий вболівальник, але дивлюсь частенько, особливо матчи збірної та Динамо. Так наші грали шикарно,впевнено і сильно, в такий добрий атакувальний футбол) І не пригадаю, щоб так тримались весь матч. Причому, що серби зараз не хлопчики для биття. А розкатали їх, як дітей