Вітаю товариство! Сонячно, тепло +19, вчора було +30Б а сьогодня має бути ще більше. Город (на балконі) полив, песика вигуляв тепер буду байдикувати до дванадцятої години. ПиСи - чому цицьок не бачу!?
Привітався з усіма, з ранку інтернета забув проплатити було з ранку +18 і моросить, ранкова кава і до ціцькодня.
Отож і сам сиджу і думаю що його робити, у нас по вулиці ще один участок з хатою продають хочуть тікаки як подалі, і ціці їм наші вже не цікавлять . Тож покі п'ятниця дивимося.
Всіх з вечором п'ятниці! Так вдень в сон клонило, по прогнозу глянув - по всіх сайтах сухо а зараз дощ, то може в синоптики податись раз я краще них передбачаю?
приходить чукча до шамана і питає: шаман, а яка цього року буде зима? шаман задумався: скажу тепла - чукча дрова не заготовить і замерзна ... холодка - відповів шаман. чукча пішов в ліс заготовлювати дрова а шаман побіг до синоптика. приходить шаман до синоптика і питає: а яка цього року буде зима? вийшов синоптик надвір. постояв. вертається і каже: холодна!. а звідки ти знаєш - питає шаман. А що тут знати? раз чукча дрова заготовлює - значить холодна!
Кому лямпа за недорого https://reibert.info/posts/12283588/ І да щось парить аж очі потіють, тож світлини трохі пізніше будуть.
Вітання панству і вечером!На базар так і не потрапив,кропив сою тількищо,напала якась сатана з африки,прольот метеликів масово був,а зараз гусінь жере...шоб вона здохнула