я лох який повівся на дії в 14-му, типер теж саме тільки без майдану, типу демократично, мать його. Жити по евпропейські, не смішіть мої копита, більшість ..моя хата скраю.. світом керують кошти.
Армію волонтери не створювали повірте мені)))). Вони підживлювали ,допомогали, підтримували. Але військо створювали толкові і не дуже толкові командири.
Гримануло, ливануло, вибило ліпіздрічіство по всім селі, оце знову врубилося. А тут все про політику. Піду я на якісь порон фільми. «Зазель» передивлюся чишо. Всім пока, було дуже приємно спілкуватися
Прийшов з тяжкої праці, хоча насправлі приїхав, та буду кровяні тільця відновлювати червоним шмурдяком. А що таке Зазєль?
Так мені нарахували 50 гр субсидіі, я туда зайшов і послав іх всіх разом з пєдро на хутор і відказався від позорних 50 гр.
Доброго вечора всім. Злий як чорт. Цілий день сонце-дощ, сонце-дощ, та й ще цілий день наносив малюнок на гільзу, разів 15. так і не получилось як хотів. Завтра знов попробую, мо голі дівки прибавлять натхнення і вдачу.
ну нарешті і ви прозріли !!! то ж сама головна проблема й з тою проблємою почали інтенсивно боротись вже років п'ять тому як
Доброго вечора В лісі все добре крім одного,чтири рази дощ,але я його обдурив,гриби є,мунетки є,гільзи є,ну і.т.д.,може хтось підкаже що за латунійова коробочка,трапилась серед мавзерівського настрілу,струмент схожий на рогачі,але не вони?? Дідору я запроторив до ігнору за політичну пропаганду,але виникає питання,шоб порядок біл спочувати відсоток до клюні чи в такому випадку я звільняюсь від такого непомірного тягаря??
... потім звідусіль повилазят мишебратья та будуть вже відверто навіть вдень (спочатку одягнені у вишиванки якось боязко з кущів а потім все сміливіше вже з трикольоровими прапірцями прямо в очі) кричати що фашизмніпрайдьот , миадіннарот , виубівалімірнихшахтьораффф.... ну а далі по сценарію ви вже всі знаєте Сьогодні на анголєнкі в ряду чув як одна ґаспажа казала співрозмовниці :" а ви нє бойтєсь і как услишитє разґавор на рускам - падхадітє і прєдлаґайтє аббїідіняцца "