дай Біг, Бандьори.хто колекцію старих фляшок збират.?завітайте в Львівські комради.і пану @Опришок нагадайте.
Доброго дня будьте здорові! За бортом +29 у затінку, парить. Сіно перекинув, чекаю коли знов змочить. Пане cеr, прошу вибачення за те що затримусь з відправленням, то сорочка коротка то поштарка по пьяні копито зломила.
а тому що зебіли наголосували бо хочать усе та відразу але як відомо хто багато хоче той хер шо отримає. а нам через цих дебілів знов з автоматами по кущирях ганяти бо через них та їхнього припиздента можемо і країну втратити і саме життя
Доброго дня! То німчурацька лямпа. В мене є каністра з написом "ВАТ". Після роботи, коли буду швартуватися в гаражі, зроблю фото...
Не хвилюйтеся, народ не дасть знищіть державу, що найменше ті що 25%, а от за тих хто на цьому наживається окрема тема і підхід повинен бути , і ось Вам приклад.
Який народ? Той що разом піднявсь і пішов гонити ворога? Той що раптово посьебувавсь на Польшу? Який жавсь всраних п"ять гривень скинути на ЗСУ, Той що голосував за оте чмо що зараз називаеться президентом? Та тут вати і відкритої сепарні яка дрочить на кацапів та хуйла повно. Дасть народ ще і як дасть і раком і боком......Піду я чарку пити...Щось настрій дуже гарний.
А та Ви бажаете щоб ми знов піднімали дупи і піздюхали боронити оту чмошну незадоволенну Порохом массу? Мабудь так не буде. Тільки не спримайте мою тираду на свій рахунок .
Ні в якому разі не сприйму висловив обстрактно свою думку, продовжуємо рибний день. Пляшка на рибалку
хіба хочеш? мусиш! треба те робити а заразом і киздити кованими чоботами до крові оте усе бидло що наобирало отого припиздента