Пану молоточку найкращі вітіння з оказії днюхи, а решті товариства - доброго ранку. За вікном +19 (має бути +29), сонечко, легенький вітерець. Шикуюся до контрольної візити у діабетолого, а потім до буденних справ - чещення зброї та стрілялки.
Вітаю, шановні. То блимає, то гримає, то сцикне, то присвітить. У нас тут недавно ходили люди в футболках з написом «Іісус», роздавали флаєри. Спитав одного «Всі разом вознесетесь, чи когось одного виберете?»… образились, чого ніясно. Піду передивлюся «Проповєдніка» , там теж про це. Ну і про секас, куди ж без нього
та вони усі взагалі якісь стрьомні. приходять, грюкають у хвіртку, а коли відкриваєш їм то починають щось верзти. я одній молодій запропонував зайти та більш докладніше розповісти мені про всесвітню любов у різних позах. чогось відмовилась а стара почала ще і щось гавкати, мать образилась що я і її незапросив. запитав її то вони чкурнули від хати чимдуж. страно. яж так хтів більш докладно поспілкуватись
Привітався в рибний день з усіма, в ночі був дощик з ранку +18 було і похмуро. Ранкова кава і до рибних страв. Гарного всім рибного дня.
А я тєбє говоріл, што когда-нібудь етот дєнь настанєт, ето будєт, а ти нє вєріла )( - пан К%%% завбачливо раскаварівает па-русскаму.
Тра казати "професійно замаскувався під ландшафт". Ох ти жж.... Ні-ні-ні... Краще най вже буде понеділок, ніж така риба! І взагалі, не рибний день, а передп'ятничний! Ось.
Доброго ранку паньство. Сьогодні тяжкий арбайтен відміняється. отже буду щось хімічити нове. Попробую з гільз зробити типу пивного бокалу. Сцуко інтернет знов в мене подорожав. Запитав, причину, вроді всі говорять, що зараз стабільно і красіво, а у відповідь почув " це тільки цвіточки, ягодки будуть пізніше"
За пивний бакали будласка подробніше розкажіть, а фото буде ще краще. Пивний кухоль з гільзи вже хочу подивитися. Можливо і замовлю у Вас дещо.
Поки проект, вже більше двох років витає в голові, але все руки не доходили, та і не міг оприділитись з різними варіантами. Зараз рішив для себе, як хочу його бачити. Коли буде готовий, обов"язково покажу. Не знаю. чи можна буде з нього пити пиво, бо вага буде пристойна. але як антураж має бути норм.
пока вы тут занимаетесь хз чем, леонид данилыч кучма работает. вчера в минске он предложил две новации: 1) снять экономическую блокаду с ордло 2) перестать стрелять в ответ как говорится, товары в обмен на обстрелы. нужно просто перестать сопротивляться и война закончится. Это что за припиздент у нас в стране!?
приперся з базару , купив трохи смаколиків , по паяльній лампі непанятна . схожі в неті є але на захисному кожухові в мене напис ВАТ і летюча миша , незнайшов