і кліщі, я одного хапнув на спину, хоча і штани-рукава були обприскані хімією, впало мабуть падло зверху.
В7 доброго ранку ! Сонячно, прохолодно, сноптікі прогнозують дощ. Отже, ранкова кава та до котЄчіх справ !
Вже в святий котячий день політику пропихує, безабразіє програли в тоталізатор, змиріться з цим хто ж винуватий що ви так чоколяд любите.
Вам через кілька років півстоліття буде,думайте і живіть своїм розумом,спілкуйтесь з людьми,нечитайте оте гівно що суне пєдріло,і все буде добре,і непостіть оту муйню що виклали вище,тема не про це,а хочете гівно пропаганду постити то створіть окрему тему і ліпіть отой непотріб туди.
яке ж нафіг добре коли повернулася та повилазила всяка наволоч, скоро будуть братання на вищому рівні, в Харкові он мер вже з трибуни це у відкриту пропагує.
де хочу там і пощу те що хочу. зате за припиздента такі нові облича повилазили що аж нафтоліною пре на три версти, усяка патороч ригівська оно повертаєтся та сепарня з усіх шпарин повилазила, от харашо, га?
а що ж тоді зараз не душать а тягнуть в Україну? Щоб і їм грошенят підкинули, взять у плєн і требувать викуп? Десь я вже "винуваті папєрєдніки" чув, нє?
На тему політики та похідної більш говорить не буду,бо нехочу,а от дідору до ігнору таки на недільку запхну,а потім подивлюсь по його поведінці.