Кава про теж саме, якщо людина починає мудрувати, то краще не чипати, бо може він шукає людей з органіЗації нижше
Вже відпочиваю! Заказчик якому тре ставить було памнятник був не в зоні звязку тож вирішив сплавати на острів, вода виявилась тепленька.Всим смачного
трошки фото з лісу, по грибам у нас зараз краще ніж коп, правда ніхто за ними не їздить то стоять такі переростки як голова завбільшки, маслюків майже нема,красноголовців зовсім, трохи лисичок і весь ліс в сироїжках але не брали
По Айсітіві шла передача люди і мажори. Про дтп Зайцеву і тд. Вся програма знята лишень для того щоб оправдати автоматичні камери які будуть фіксувати правопорушення на стоп лінії , та розсилатимуть листи щастя, і це буде бо давно мріють кожного третього нагнуть на штраф без трускам і тд.
Плантатори то тке ) не всюди котику масляно . до того ж повiт ризикованного буратiнства то ж тре буть готовим завжди . Оно в нас у 90-х корейцi з узбэкстану налiзли з цибулею , да так шо i до хати небуло за шо йiхать . I шо - слабкi у лiсосмузi на мотузках гойдалися , хто на зимку лишився , решта чекала коли грошi рiднi назбирають . Життя . А ще була у 2000 саранча . Точнiсенько як егiпiтьска . Зжерла майже все . Два три рази на добу радiтра чистив на Пабедi . Але пережили . Ми оно скiки вже царiв пережили , а гусiнь то пшик ))) Сьонi трохi було . Гримало по дорослому . Потiм градiк з ливнем гоноровим трошки мабудь озиме пiдмолотив .
Не забувайте кому завдячуєте , уклін камрадам що служили по призову та по совісті . Втратив ще одного знайомого ....
Не копів, а поліціянтів. Бо «коп», то англомовна абревіатура, «констебль он патрол», що означа - при виконанні службових обовязків. А ми не англомовні, тай констеблів у нас ніц.
Мені сьогодні хотіли дати 20 грн. за повітря)) Відмовився… пан К мабуть зараз мене викреслить із заповіту
Мені он РЕМ відключив лєпіздрічство за неіснуючий борг. ото завтра поїду з камерою до них і буду записувать все. Бо вже зажерлися далі нікуди. (зараз легенько протролю пана Бека)При пороху такого не було)))))))
Ква!краще б розстріляли!шо не єдиний фацет,то другий.дай Біг,Бандьори! Бандерштат нині +30,на сонці добрих 50.запірдоляло курва сіно.Скотячий лінивиць скоро.
ой,до того обісруться.головне чітко руку тримати.і свої дії голосно коментувати.провірено.сцут сабакі