Доброго ранку! Сонячно росяно. Постараюсь закінчить роботу раніш та трохи покопати ставка мо якого динарія вирию.Всим вдалого понеділка. Арбайтен по стахановскі.
Вітаю із святим понеділочком - беріться швиденько до роботи, а я буду байдикувати На дворі +19 (обіцяють +28). на небі ані хмаринки. Зара прогуляю кундлера та поїду до механіка щоб домовити на перегляд моєї "бабуні".
В7 доброго ранку ! Вже натікало + 27, знов буде духовка на дворі _( Так шо, ранкова кава та до музичних справ !!!
Доброго дня А почому зараз каліпсиси торгують?? Підкажіть будь ласка,а реально в нинішній час знайти амортизатори іж,ява в пристойному стані??
Розвів в нас трохи черепах, привозив з Корсуньського р-ну думав не вижили. А ні таки одну побачив тож і в нас трохи є.
З механіком домовився, у Сельгросі скупився, линків помив, порізав та припаравив, шкіру на сидіннях посмарував, сотку гильнув, пивом поправив - сидю балдію чого також усьому товариству щиро бажаю!
Вітаю камради, Увага невідправляйте мд , і інші товари зразу автобусом і т.д, типу давай водітілю товар гроші на карточку, вам приходить смс пустишка, можете попасти. Шукають по Олх "Працюють " з цих мобільних 068 139 8437 Мілевський Максим(надумана скоріш), моб. 093 055 26 18 будуть звонить типу з банка з моб.091 960 92 90. Схема, до вас приїджає пасажир, дивиться , дає 50 грн завдатку типу для друга, "друг" починає прорабатувать , типу а який автобус, коли їде, передавай товар я кидаю кошти(приходить см) , дай воділі моб. уточню чи є передача і т.д. Товар їде вам звонить пасажир ще раз який автобус білий чи синій, баки забива, поки ви до банкомата дойдете, перевіряєте а там "0", звоните пасажиру він типу я переказав , зараз на гарячу лінію позвоню і т.д, диктує з якого ! позвонять 091 9609290, звонять, кошти повині прийти по перерахунку , така то сума годин в 19.00, ясно що до цього часу товар заберуть. Сьогодні чуть не попав, смс про сплату прийшла на моб .про сплату моб.карточка до іншого моб. привязана на рахунку 0. В нас попав камрад на 5000 у.є на ночнік такою схемою, вже в водітіля взнав.
Не дарма олх ще називають лохоікс можно заяву написати за шахрайство, і покі гроши не прийшли не відправляти . Спекотно в нас +34 показую .
та сама хрінь а тільки жере не реп'яхи а соняхи - я думав градом побило , а то виїла десятки гектарів гусінь до самого стовбура , плантатори попали на огромне бабло !
я вам казав шо то все натурпродукт , смажені доволі вкусні - китайці ж не дураки бо їдять тих гусениць мішками й он яку економічну революцію забабахали !
а в чому проблема наложним? з невідомими онлі наложка або передплата при продажі і наложка при купівлі...і ніяких проблем...ну заплатиш лишніх 50грн за перевезення коштів...