У нас останні години півтори теж настирливо гриміло, а це пустилася злива. Щоправда, мені легше, бо по сало та горілку виходити не потрібно, усе на місці, у квартирі. Закуска, помидорчики, сало, я люблю, щоб у мене все по-людськи було, ви ж знаєте, у мене тут ядєрку можна пересидіть. Тож раптом гроза почне переходити у Страшний суд, я встигну випити та закусити.
А то точно те місце? Знову ж, яма описується глибиною 1 метр, копачі мали іще заглибитися, нехай 120 см. Ціль величиною з монету жоден прилад і за 80 см. не візьме.
точніше нікуди, там і скіфи недалеко є та війна, майже скрізь пусто, багацько мабуть народу там було. Та і взагалі там пустувато по древнім, Велике болото поряд.
привіт сапьйорам ! як то ви крутецько з тротіловим заводіком обійшлися - а всі подумали шо ви до пшикостану подалися ...
в мене майстерню затопило...багнюки повен двір,-і під шумок грому капсулі бив молотком... сала свіжого привезу на різдво,-потерпіть трохи!!!
Вітаю панове, +5С. сонячно, тепло, всі на коп репетиція апоколіпсісу пройшла, скоро 2-га частина буде. Да іще Нубіра зявиться ось ось.
Доброго всім, проморосило трішечкі, +17. Вчора в вечорі поруч і блимало і грукало, ранкова кава і до справ. Гарного всім дня.
В шо? Що вже все висохло і світить сонце? Вірю, бо якраз і бачу за вікном. Всім доброго та легкого дня! +32, може і поїдемо.
В святого Буратіно не вірю бо не бачив на власні очі . Телявізор щось почав борохлити, попроподали більше половину каналів, мені байдуже, а от дівчата мої сваряться бо не працює ящіка-говорящого зателефонував до майстра каже проблема з антеною треба чистити. Ото холера треба лізти дивитися, контакти чистити чи поруч у яблуні гілля пообтинати . І так часу на все невистачає .
В7 доброго ранку ! Вчора неочікувано троньки покопав, спека неімовірна _( Отже, ранкова кава та до недільних справ !!!
Привітався. Їздив в командіровку газексусом зробив катастрофічний перегруз на що газексус відповів перегрівом під гора та поїданням масла,прийдеться лічить, по дорозі було два дтп, і в два чуть не попав. Косуля перед машиной перебігла дорогу і щось їй на другій стороні не сподобалось і вона кинулась назад на мазду, косуля жива а в мазди розбитий троха бампер. Горіла фура яка перевозила деревне вугілля та чутка не попали в дтп із за волосипедиста який переходив пішохідний переход резво так під колеса на що всі зреагували але не задні авто..
Доброго дня Ніч ляло шо скажене,зараз сонячно та красиво,каліпсис відміняється,а буратіноси як ввірують в нього то нехай чекають,можу взяти їхні капітали на зберігання
Слава Йсу ! Я тим нехристям вже давно таке кажу - молітеся , рятуйте душу бо вже скоро ... А вони все пияцтвом та русофобією промишляють
вірно, тільки увірування може творити чудеса. прихід св. Буратіно, цілодобово. перша ісповідь безкоштовно. Увіруй і спасешся !.
які контакти , ви шо !!!??? Текст молитви для очищення душі і тіла Вийди, ворог, з рани, Вийди, демон, з крові. Ти противник Божий і ангел помсти. Збери свої немочі і залиш храм душі людської, яка до цієї пори тебе приймала і гріхами своїми годувала. Більше ти мені не помічник і не підказувач в справах. Душа моя не твоя більше – Вийди геть! Бог мені відтепер помічник, і силою його да спадуть твої мережі з душі моєї і з тіла мого. Отрута твій нехай буде марно, немає на мене управи твоєї, Сатана! Молю я Бога, і він чує мене! Прошу допомоги Всевишнього, і він дає її мені! Розумію волю Божу чистим розумом – дурман твій не приваблює мене. І слухати тебе більше не бажаю, і жити з тобою більше не маю волі. По дорозі твоїй да не ступить більше нога моя. Не хочу бачити тебе, не хочу чути тебе. Голки жовчні та не ранять мене, помста твоя не торкнеться мене – душа моя й тіло моє не в твоїй владі, Сатана! Боже, Боже мій, Спаситель і Отець наш в Господі Ісусі Христі! Зніми з мене затьмарення бісівське, бо я взиваю до тебе. Звільни мене від ополчення найглибшого, від сили їх ворожої, від гніву їх злочинницького. Очі мої відкрий до споглядання світла пренебесний, оживи душу, очисти тіло, одухотворити розум, настав на шлях сповнення заповідей твоїх. Визволи від усякого прокляття, страждання і хвороби, про владика всіх. Я ж відтепер обіцяю тобі, рятівник мій, що буду виконувати заповіді твої. Не стану більше служити дияволові злими словами та образами, не стану засуджувати, заздрити, брехати і обманювати. Забуду про помсту і злобу, лукавство і лицемірство і навіть з ворогами буду тихий і мирний на догоду Тобі. Очисти благодаттю твоєю будинок моєї душі. Так з’явлюся я чистим і непорочним перед лицем твоїм. Та будеш ти допомогою і захистом моєї, Бог мій, відтепер і навіки. Амінь. Амінь. Амінь.