зробив мапедку , тай з дружиною гайнули до лісу , застав дощь тож додому приперлися мокрі ... зараз валить як з відра та щей гуркає ...
в мене так і не пішов, так, як горобець ляпнув. До лісу в понеділок гайну але в мене сухувато для грибів, хоч розвіємось.
http://www.zmist.pl.ua/news/tajemni...arbu-naibagatshoji-znahidki-u-shidnii-jevropi Не знав за цю двіжуху, не знав... Курва, і знову у ермітажі все...
Переглянути вкладення 14280546 Доброго вечора Працюю гірше за папу Карла Вчора трошки поблудив в лісі,знайшов підземелля де живе щось страшне,гриби бачив,скуштував схожі на спагетті, щось не дуже вштирило,долетів тільки до Сатурна і назад,трапилась таки мунетка
Хух. Припхався додому. Був в Інституті травмотології. Надивився на діточок... Наслухався всякого.... За що таке діткам буває.. Страшно подумати і уявити.. Трє малого в понеділок додому забирати... З нашою травмою, Слава Богу, можно жити. А там... Такі історії, єхххх..
шотанєпанятна а де оправдовування обвинувачимого ? оті дрібненькі де їх багато , дуже смачні ... але не штирить
Ви не були там де дітей інвалідів оглядають , там вообще агонь , я б тим батькам звєзду героя видавав ... тяжко їм ...
З шабатом, православні! Ось вам шабатня: Сцуко, вчорашня травма загострилася, скакаю на одній нозі цілий день. Нехай, іще не такі справи валили, перебудемо і це. Там пише, що багато чого селяни порозкидАли там на місці. Їдьте, та перевіряйте гарним приладом, і буде щастя. Тримайтеся. Воно правда, як подивишся на інших, то тоді лиш розумієш, наскільки недобре буває.
Алілуйя, возрадуйтесь сестри і брати, чудо таки прийшло і сталось, все зрозуміло і ясно в св., посланії не на ідіш, простою арифметичною мовою, узріли просвітлєніє і радість а також анафему з 30 серєбряніків. Увіруй і спашешся! Разом з святими 2-х % ками.
таке твориться на дворі, жуть, сумашедший вітер, горіх з корнем вирвало, страшно і виходить, зараз світло вирубиться, а на ранок злива. гримить не падєцкі. Страшено хочеться сала з помідорчигом і часничком , але лячно йти, потерплю до завтра.
Думаєте, муйня це все? Басні дідуся Панаса? Але ж було, то могло і лишитися. Бо перекопували лопатами, і могли дрібні цілі пропустити. Хіба що, через решета викопаний ґрунт пропускали, тоді так. Пийте без сала, бо хтозна, коли негода скінчиться.
Пан К. уже приготувався вибити ній своє клеймо. https://reibert.info/threads/dobrogo-vremeni-sutok.1113193/