Привітання всім, з ціцьковим днем, в мене +17 і пасмурно треба паросольку з собою брати, ранкова кава на фоні трояндочки і до справ
Доброго ранку Ану бігом всі на нову пошту і шліть мені лямпи,і того нагадую хто більше двох пар цицьок запостить то винен мені штраф в розмірі шаблі чи шварцлозе
То Ви зараз лишилися за пана % бо він повернеться і комусь буде неперевертки Більше двох за один раз є така хвороба коли у тьті одній аж три ціці, і що робити фотошоп га ? Сховав щоб не лякалися кому нема 18-ти і опісля 75-ти бо будуть тіки нерви марно потрачені Спойлер
Повернутися хочаб обіцяв ? І що в них там тернету немає геть, чи у пана гроші скінчилися . В кафе на шару є і поганий дуже, но є .
морально нєустойчівий тіп? Всім доброго ранку, +дофіга бо мірялка якраз на сонці, ще сьогодні відхекати і тиждень буду відпочивати, ляпота.
Хтось освідував того ведмедя? Не виключено - пан К%%% був верхи на хом"ячкові. Та їх на фото не дуже розрізниш.
Прічоску змінити можна за пару секунд. А от габарити не зменшиш. "І у всіх отакі пики були!" )М( --- До речі, середньовічні ляхи косплеїли сарматів - то якраз десь Кіровоградщина і є.
не совпадєніє а бізнес я на передачі, пан О. провідником, пан Б. вікно на кордоні, пан К приймає пан С реалізовує. тільки тсссс, це вам по секрету.