Добрий Ранок Шановні! Роздуплили на фіоліті цю печатку... https://uk.wikipedia.org/wiki/Святослав_Всеволодович і прохід на аукціоні... http://arc.violity.com/vislaya-pechat-svyatoslava-vsevolodovicha-28967284 Точно ранок сьогодні для мене Добрий!
Всім добра. За бортом не душно, сухо. Умовно сухо. Поки що. Хвілософський день, екватор тижня, кінець травня, та інші несподіванки породжують бажання тиші і спокою.
Гільзи звичайні, від патрона 7,92х57, 36 та 38 року виробництва. https://ru.wikipedia.org/wiki/7,92_×_57_мм А от хто і для чого їх свердлив...
Діду напевно вашмосць треба відправити на реабілітацію,це непогано виходить в пана Боба,там в них навіть самі закляті ляхи стають щирими українцями,а за вашим господарством в вашу відсутність я нагляну,щоб браві хлопи на мандолінах не розтягли
кнопарі !!!! ми його втрачаємо !!!! я сьогодні послухав пісню "Гей Соколи" від пана К...а то не ті "Соколи"!!!! пане К з яких пір ви слухаєте пісень про братів кацапів ????? : dziki tatar w stepie ganie, ale polak go dogania, tnij tatara prosto w glowe niech poczuje szabli mowe hei hei hei sokoly... czarny palasz w reke dajcie i tak kupa zaspiewajcie lach i Rusin to sa braty razem pojda na psubraty вільний переклад: (пане Славуто поправте якщо щось я не то почув) дикий татар по степу гонить, але поляк його догонить рубай татара прямо в голову нахай почує шаблі мову гей, гей соколи... чорний палаш в руку дайте і так разом заспівайте Поляк і рузьге то є браття разом підем на супостата... що за нах??? Доброго вечора кнопарі!
я думаю що раби взбунтувались,зїли хомячка , пана К заперли , відібрали мабілку і типер кнопають різні непристойності. а мо пан К на лижі став?
отож бо й воно - вже й про поляцькі пАлі геть забули , скоро скасують взагалі українство бо скажуть як московити що нема такої нації ...
ті що в льосі просидили пів життя? бо ті можуть! Гутен Абент панство! на дворі нарешті літо! готуємо лясти, маску зоРРо))) та різнокольорові труселя для плавання)))
стосовно польських паль і такого іншого в мене є особиста думка...ту яку я виніс зі слів своїх бабів/прабабів... я народився на Західній Україні в селі що до 1939р було під Польщею. до 1939р в селі проживало половина українців, половина поляки... моя баба українка вчилась в українській школі, ходила в українську церкву що стоїть за 100м від польського костьолу.. бабині баби і діди поховані на старому українському цвинтарі що відділений від польського цвинтару лише стежкою...і лише по написам на надгробках польською чи українською можна зрозуміти ти на польському чи українському цвинтарі ...тобто з одного боку хоронили українців а з іншого поляків...невже 2 нації ходили б поруч в церкву/костьол якби вони ворогували?..чи хоронили в своїх людей на одному цвинтарі?...вони жили дуже дружно в мирі і злагоді! ...так були часи коли і ворогували але то було дуже давно, і було все давно прощено і забуто...щодо "волинської різні" і і нших випадків я більш ніж переконаний що то справа рук кацапні і кегебістів... перший чоловік моєї баби був поляк і в 1939р пішов на війну з німцями...додому в село до баби і дочки в совйєцькій союз його як "врага народа" (воював же проти дружбана адіка) після війни не пустили а бабі повибивали зуби коли вона хотіла з дочкою виїхати до чоловіка на територію що зосталась під німцями (в польщу)...моя тітка потім втікла до свого батька в польщу, тож там в мене є двоюрідний брат (по бабі), а моя мати вже від другого шлюбу з українцем... з села після 1939р насильно вивезли всіх поляків а в їх хати насильно завезли українців з польщі...
Завтра четвер, знов до праці і дощ ще на цілий день. ...Она сказала, "Сын мой, что ты тут делаешь? Страх за тебя поднял меня из могилы". Я сказал, "мама, я продаю себя тут, где хорошо платят". Она сказала, "Сынок, это-дорога в ад"....