Ви це сказали,-наче серпом по яйцяхЯк можна!?лікарі оті ,-це.......-ветврач,які знають своє діло і чикають не соромлячисьі!
Czy jest tu ktoś, ha? lub spać na całym świecie. z kłopotów nikt nie śpiewa i śpiewa. będę musiał śpiewać sam jak wszyscy jesteście scamp.
Доброго ранку Бачу тут якийсь лясюра обявився,думаю певна кількість канчуків йому та кожному з присутніх трохи компенсації з клюні і з ляха знову буде українець
Доброго ранку. Не треба дошу з градом бо тре напоставить два памнятнички та одну гробничку. Тож всим вдалого дня, пішов арбайтен.
Ну так а моральний ущерб,і типу Ви відмовитесь від компенсації за те що тут довелось узріти оте лясюрськолатинське бєзобразіє
а шо то є ..лясюрськолатинське бєзобразіє...то якась 3 частина пармезонського балету ? бо щось я не в темі , відволікся в справах мирських.
Привітався з усіма в хфілосовський день, з ранку пасмурно +18 на подвірі, щось проморосило тікі багнюку до чоботі прилітає, пилу не прибило під деревами сухо, добираюсь до праці. Гарного всім дні і ранкова кава на фоні квіток.
Вітаю товариство! Дощ ліпив цілу ніч та й зараз ще сюркає. Собакшрен спить під моєю ковдрою, дружина хропить, а я шукаю дешевше страхування на автівку та думаю якою дорогою краще їхати до Яремчі.