Діду а шо це вашмосць на кацапські наспіви потягло,чи мо ностальгія за байбасой двадвадцятьовой замучила
що дідо допрацювались що паровозика впустили, га? теж мені реконструкція парижської катастрофи у виконанні тюзу села козолупівка
Вітання шановному панству !Сінник трохи напхали,хай воно сказиться,аж спина заболіла,із самого рання і до вечора,з перекурами і обідом звичайно,в трьох,четвертий трошки допоміг і спригнув з прицепа...
сьогодні був в містечку - там був празнік пагранічнікаф с сабакамі й концерт зі справжніми німацькими фольклористами , майже як ви - пєсні , віртухаї та сабакі ...
це ще що за кацапо-совєтська пропаганда? давно у холодній не відпочивали то я можу допомогти. запроторемо вас рочків так на 15 без права застави та з конфіскацією та без права листування.
це не пропаганда а справжня почесна хода ЗЕлених сьогодні на честь свята , санкціонована та охоронялась поліцією під всеобщій одобрямс і вигуки :" слава савєцкім пагранішчнікам!"
В нас салют хтось лупив в 23:00 від мене далеко, але всеодно чути було файно добре що діти вже позасинали. І котиків покі дозволено регламентом .
То якійсь фотошоп старих фото Мінського вокзалу, поцупив в теренах інтернету сподобалось і вчасно нагадав
даа,-цікава схема...а мій котик,який неочікувано опинився кішечкою,сьогодні із сусідським котом жоріком робили непристойні діла,...мабуть гадість така приведе кошенят в шкафі...потом
Ну,зов пріроди ніхто не відміняв,робіть зараз пристойну рекляму кицькі,розповідайте всім які вона подвиги творить в битвах з гризунами,як кладе їх штабелями,а після того як вигодуєте кошенят то вже і черга буде стояти за ними
ловить все-миші,ящірки,жуків,траву пасе,дуже хліб полюбляє,за бл...ядками не була замічена,до сьогоднішнього дня...