Діду ну шо за звичка на мене хорошого наговорювати,це моє робоче місце,там хорошо і красіво,далеко видно шо твориться,ну і всякі халамидники недоберуться і нічого не поцуплять
діду не смішіть людей. в якому місці ви хАроший, га? ви діду ще той халамидник та харцизяка. а дістатись до вас дуже легко. стати та почати скручувати гайки на чавунці, самі притупотите, а в цей час інші підпиляють стовпчики на вашій лоджії і всьо.
Може хто підкине посилання на проадавця. Потрібно перехідник (адаптер), з блоку навушників ДеУс на дротові, АНАЛОГ
Я осьо вам картіну маслом в робочий кабінєт занедорого знайшов,а ви гайки,крутити пиляти https://auction.violity.com/1008986...tlom-hoost-maslo-80h45sm&utm_campaign=1116uah
дідо таке мистецтво в нас по пятницях. це по перше. по друге. я саме працівник мінестерства культури та і так собі митець отже я більш розбираюсь що мистецтво а що ні у даному конкретному випадку. отакоєот. а ви кажете
то не очі чорні а піднебення чорні. ви там обережніше бо покусає ще вас а потім ще і на нас накинится. якщо ото діда НІА вкусе то нічого але якщо мене то вже буде дуже погано бо я дуже гарнюній та ще і з новою зачискою. отакоєот
Та нечіпаю я їх,поки що,оно на днях навіть знайшов на ринку,якогось хвонара,хотів купити але дорого загнули