Кому незанедорого ретровеласіпєд! класіка СССР 99 % орегінальності. фото раритетного мерседеса непокажу.
гарбузи вже повилазили ? а в мене якась зараза постригла листочки як ножицями - перший раз в житті посіяв багато різних гібридів і такий облом ...
Ви ж цей , не забудьте прорiдить , ги ) То ж не ячмiнь ))) 2 на 2 площа тре мiж рослинами , бо перетворяться степовi мутанти на потворних карликiв якi тiки на хiловiн згодяться )))
Гадаю повилазили , бо ще не бачив . Лльэ , стэп розкис як кисiль . Бажаючих зжерти врожай багато . Карабiнку спродали ? От. Тре охоронять ) . Заводьте свиникiв . Зерна , гадаю , буде багато та не задорого . Таврiя геть уся зерном засiяна , соняха дуже мало .
У мене теж дофігіще під пшеницею, вівсом, ячменем. Всім доброго вечора, таки повернувся я з магазинів, сьогодні "лєгко отделался". Правда в епіцентрі скидки то тепер ще буду прихожу бамбуком обшивать та ламінат ложить.
Доброго вечора поважному паньству. Трохи пропустив засідання. бо і хворів, і роботи багато, а оце недавно боровся з потопом. Залило дощами так подвір"я, що вже хотів розводити коропів і карасиків.
Ось Ви й попались ! Тепер мусите платити данину знамо кому бо ,як виявляється , Ви олігахєр , а по нашому просто куркуль
вітання ! таки спродав занедорого бо розчарувався в сілє рускава аружія . От аби якусь ар15 легеньку . А пшениця та свині мені не треба - в мене цим куми займаються
Глиняні?Могли використовуваться на ткацькому верстаті,як в трипільців... Доброго ранку всьому панству!Ніч без опадів і злодіїв,ще пару годинок і додому спать
Доброго ранку На сьогодні сіноптики обіцяли без дощу,змокну в лісі почну з ними воювати,всім буду розповідать що вони брехуни Скоріше за все,це і повинно називатись прясдицями,а те що називають ними то моя і не тільки моя думка що це свого роду кістень,беручи до уваги дороговизну металів в ті часи.
Вітаю товариство! Сонячно, безхмарно, шикуюся на шпацірен. Маленька доповідь за останній тиждень, що хфорум прогулював. Був у Києві, поховав маму, спіткався із моїми друзями (не з усіма), онучки погойдав та от і звітую усьому чесному товариству.