There are more things in heaven and earth, Horatio, than are dreamt of in your philosophy. я ж ніде і не показував 19ст
то я в перефразуванні до "не бачив фото" одну ж відправляти сенсу нема , ще якби стан був гарний. О, можу хіба з абрикосівкою.
Доброго дня панове! реанімував свого компа...виявилось без старої клави ps/2 "і ні тутди і ні сюди" ...якби не консультація брата то і в голову б таке не прийшло а так вінда пішла "як друга теща під лід...а перша? по перша під елєктричку"
Трохи поморосило і пішла гроза далі. Парить може на вечір дощик буде, і да квіті півники тікі починають цвісти.
В багажник машини на передньому фоні багато чого влізе і ще й місце залишеться. Привітався! Підкажіть шановне панство які зараз ціни на покосити траву.
Все залежить від того в якій області, в середньому у нас просять 50 грн за сотку, в тестя на Львівщині 250 грн гектара і то трахторцем, коником дешевше.
то пан найн шарен! якщо треба побільш напихати, краще товарняк підігнати! а пожечь гуму на другому авто) та заодне того штурмана в кавбойских мештах до купи)