оон там під клевером праворуч як ноготинка мій лісочок! ))) а подужає? а на спину та притворитись геть не живим не проходить?))) Доброго ранку!
Всім доброго ранку та гарного дня! З ночі, з перервами дощ, зараза. Знову потягне жінка "прогулятись" по місту
Співчуваю,спробуйте пояснити що походеньки по магазинах це для жінки задоволення та драйв,а для чоловіка це великий стрес
Довелось на ринок декого просто подивитись возити,зробив так,забив стрілку біля авто,сказав що мені тре кудись,попив кави,допоки дружина не зателефонувала що вже на місці стрілки,і неотримав стресу Лямпу бачив,просили сто,сказав що такі зараз п'ятдесят кумплектні
Доброго. Вже, одна площа люцерни у сіннику, одну досі квасить. Дощі та зливи. Ще один городик, ячмінь скосив теж сушить.
Дня доброго панству!Вже на праці,лило також до самого ранку з переривами і он бачу суне знов та гримкає...сіно сохне і сьогодні
Доброго дня, будьте здорові. За бортом +26 часом зливи. Справ дуже багато, пане Сер прошу вибачення, на тижні вже відправлю.
Вчора 20 соток люцерни звалив, рук вже не чув, ячмінку перевернули, під вечір злива, пару раз так грюкнуло що света десь забігпа.
"Балалайки" різні бувають. Ось, наприклад, цей старенький D-TEX працює від крони. Має три катушки: 6 дюймів, 12 дюймів, 24 дюйма. Має два регулятори, якими можна настроїти прилад так, що він пропускатиме всі дрібні цілі. Можна вести пошук на дуже мінералізованих грунтах. Для пошуків глечиків з монетами саме те.
вітаю панство. чи тре вже по жидівському казати шальом? бо я останіх новин незнаю і що та курва жидівська ще висрала незнаю. надворі і дощить і гримить і погода геть сплюндрована а все через те що зелень при владі. бо щось той довюбень тілько скаче та свою зебілівку впроваджує а працювати ніц нехоче.
Приїхав з копу і таки дощ валить ужос, а в сусідньому повіті даж градиг копнув одну манетку і тому радий.Попю чайку і спатки піду. всіх з шабатною суботою.