Ви усе ж вирішили мене загнати "безвісті" за допомогою фото. Я ж приїду, та відкопаю все. А якщо зі мною буде Аскот та Консерватор - начувайтесь . Підете додому плачучи.
Друзі мої любі, дозвольте я подам ось таку річ: http://www.youtube.com/watch?v=fHpzTPxa6bU Хто знає, той зрозуміє.
Прієзжайте облізатєльно, ловлю на слові. У травні устроїмо обговорення плана міропріятій на грядущий похід - ну тіпа шо взять і скоко. А на рахунок Аскота, то надобно щоб він самоварю прихопив. Щоб чайок барствовать, ну і патяхвон в придачу. Косерватор у нас буде начпродом, буде рішать кому і скільки САЛА брать. Лишається вибрати замполіта і зампотєха, бо посада командіра отряда не обсуждається
Шановний пане Опришок, при всій повазі, Ви граєтеся з вогнем. Якщо вони приїдуть - доведеться розважати. А якщо прибуду я -доведеться копати.
от тільки не треба під себе підгрібати почйотную должнасть Єго ВЄЛІКОКуркульства аскота. та увесь хабар собі забирати. мені теж шварлозе треба і м16,м17,м18 ну і пікельхельмів з десяточок.