Ось цікава річ в магазині бачив, в кого багато вішаків зі шкафу старих можно до купи зкласти стільчика
діду то ви ніц нерозумієте. бочки є в свиней, там сало самчне, також є в жінок там просто на дотик гарне. а діжки то геть інше. і не тре плутати одне з іншим
Моя зачистка ще не цвіте бо і так на роботі як на каторзі якійсь. А цвіте файно і рясно. Ми вже домовилися про все в приваті. На дворі тепле і соняшно хоть і хмаринки часом набігають.
шо ото Ви навидумували , ніяких копійок , в нас тут обміник , а не ломбард . вже пацани скіко нужних вєсщєй мені прислали шо не гріх і своє віддати ... думаю шо ніхто не в обіді ...
треба так. як хтось комусь ніж чи ще щось колюче-ріжуче дарує то той кому дарують обовязково якусь копійчину повинен за те дати.так ніби купляє той ніж. звичай такий. щоб дружбу не перерізати. і йдется саме про якийсь дрібязок, копійок 5-10, символична ціна. отакоєот. а ви кажете
Вітання шановному панству!Всіх імининників вітаю з пройдешніми днюхами!!! не заходив пару днів,то робота,то інтернет тупить,цілий день сьогодні гріндерка того робив,а зараз на працю...
Раніш знаходив там була інструкція в карманчику а в бокових різнокольорові скельця. Тож до хвонарика .
Заїжджав камрад, купив цуцундрелика хаскі і пляшку) Пляшку лишив, поїхав оту худобу додому завезти та авто поставити, а я оце заходився картопельку смажити, домашніх ковбасок піджарю та салат з цибулі та яйок наколочу)