Морхвея можна позичити в мого кота. Доки я оце тут теревеню, він поряд хропе, бідолаха, душиться, але не просинається)))
шо-шо а допусків та макументів у мене просто завалісь, навіть допуск до роботи у нетрезвому стані десь є колись гаішніку показував ото у чувака программа підвисла була
Доброго, вже на працю збираюся, а Морфея треба свого мати , можу поділитися, але він вже пішов. Всім гарного дня, побіг бо ще треба дітей на концертах завести.
доброго ранку кнопарі! щось курва погода не внушає довіри....вже місяць не можу покосити перед двором і у дворі ...вже хопта в коліно
кому шо треба не стісняемся , хто стісняеться в лічку .радіво одне рабоче з макуляторами і можливістю заряджати зовні , режики дороблять потрібно а патрон з переходніком зер гуд .
За ножик резерв і переходжу в лічку, з ранку +11 і соняшно, конвалії вдома зацвіли рожеві випадково пара років тому в лісі побачив галявину, тепер во дворі радують око і в вечору своїм ароматом .
Друг накопав в болоті ковпака кулями пробитий,думав що то касон глибоко лежить)) що то за один? Рядом штука для кербітного хвонаря начебто.
ні, не з ліхтаря. в усякому разі я в себе такого непобачив на ліхтареві вітаю панство. тепло, сонячно, затишно. що на дворі невідомо бо тільки оце прокинувся. щось знов режим збився і оце другу ніч хоч і намагаюсь раніш заснути а все єдно невиходе((((