який вечір? ви що!? ще обід на дворі. вечір починаєтся у томний час доби. а по команді відбій поченаєтся ніч.
Вітаюсь, товариство. Весь день парило, був дощ і ще буде. Я сьогодні господар) Вийшов ковтнути кави з камрадом і весь день в дворі колупаюсь. Побачив проблему-заходився косити коло двору, а воно щось колілка потрібних оборотів не дає. Мо' щось з моторчиком, треба знов до майстра тарабанити(
не морочте голови собі та людям спини, візьміть литовку та за пять хвилин усе скосите ще і фітнеса безкоштовно отримаєте. та плюс ще і схуднете)))))
Та нема, розумієте? Ні килима, ні шаблі на ньому))))) Була он недавно можливість, пан Бек продавав в парі з МГ, але останній вже був в резерві, а палас без коси Гітлера мені був не цікавий... Тому і нема)
Немає. Нічого в мене немає( Кіт є, але від нього толку особливо нема теж. Він он бунтує весь день, що його під дощ не пускають. Це змучився, ліг, та хіба то надовго?)
Ну та меньше з тим. Сьогодні в тата другий день народження, привітав. Кілька років тому. Я тоді на роботі був, а аби мати чекала на швидку, а не повезла сама, то...
Вітаннячка всим,дощі вже дістали...Вже ємностей немає воді набирати.А показати Вам щось?!Покажу Пане Сер,годинники такі не цікавлять? Ще маеться така бамажка