Стих був дощ трохи, поганяли з племінником в футбол) Влупив мене по кісточкі, кажу-ах ти ж малий! Він - тільки не треба як в Сімпсонах))) Кажу, о, дивишся? А чого не, прикольний мульт) Я програв,якшо що) Щось там 10-7, чи що)
Доброго вечора Походив трохи в лісі,хто там хвалився свистулькою,тепер похвалюсь я,трапилось трохи імпортних монеток,також натрапив недалеко від капонірів на шурупи латунійові,мо хто скаже для чого вони?
якби поряд було море чи велика річка то можна було б предположити що від якогось кораблика, щоб не поржавіли. але якщо це серед лісу то та ще і люиінєві то тоді загадка. юо такі латуні могли використовуватись у дульнозарядній зброї але в ті часи люмуній був дорожче за золото. тож загадка поки що від чого вони
Оце сиджу та дивлюся кіно на ісітіві. ТАНК. Така херня. Як і усі фільми про війну новодєльні. Німці літом в шинелях застебнуті на всі гудзики. Такеєвот..
Латунь не магнітиться. Думаю що для кріплення в якомусь високоточному приладі, наприклад ящик для компаса, чи якась радіостанція.
і постає питання. а за яким бісом ви ту херню дивитесь? подивіися щось веселе та гарне. наприклад це. https://w13.zona.plus/movies/a-nu-ka-devochka-razdensya
Ой! шо там трястися? Від Дачної або метро Житомирська 40 хвилин по Житомирській трасі. Так би сказали, що Вам МГ не треба, то я би одразу втопив а не чекав тиждень Ага А що таке «ісітіві»?