побував на пикокнизі. кількість дєбілів та ЗЕбілів зашкалює. одні постіть каларадки на фоні німецької вівчарки обвішаної стрічками мг та німецькими флягами і вітають з дєвйатаюмаєю. другі співчувають кацапському шашлику у шірімєтьєвє ЗЕбілів досі плюще від того що ваЗЕлін переміг. коротше якийсь капець, треш, угар та садомія. нахріна я туди пішов? яж місяцб тди не заходив якщо не більше і нормально
В7 доброго ранку ! Коп накрився з за дощу, буксувати не хочу _) Так шо, ранкова кава та до переможних свЄт !!!
Та тут один дідора за грубі гроші хотів йому напарити бєзобразіє на авку,то пан Художник знайшов собі бєсплатно якусь екклюзівну
Привітався з усіма, пасмурно і +7 на дворі їздимо по магазінах, захотіла донька ще самоката ось і маємо. Гарного всім вихідного рибодня.
Вітаюся, товариство! Холодно, дощ то йде, то не йде. Їздив на роботу, довелося, змок там, перехилив пару чарок. Не за те шо ви всі подумали й напружились, а за мене, бо он мені стукнуло сьогодні 35) Зараз хляпну чаю та щось придумаємо)