ви дідо ніц нерозумієте. вони ішли нас звільняти від окупації совєтів. і якщоб визнали як і обіцяли нас звільненою, союзною державою то миб разом зялиб мацквабад ще у 41 році та зробили б на його місці лосяче пасовисько як і повинно бути, знищивши усіх кацапів, камуняк та співчуваючих совєтам і у 42 році дійшовши до уралу закінчили б війну.залишилось би тілько стояти на нагаєм над полоненими кацапами та підганяти їх щоб вони працювали.
цікаво все...все що можна дізнатись без москалів...дід помер коли батьку було 11 років...тож про нього незнаю практично нічого...лише 1 фотка і що він воював...були медалі але молодший брат батька спустив їх коли батько був в армії...
діду тут справа така. або ти митець від народження або ні. вивчитись звичайно можна але це буде не те. отакоєот а ви кажете
приходьте ще. я вам щн щось хароше скажу. але вже не безплятно. ось ліпше авку собі поміняйте на ось цю.
Буває і таке. На мого теж тільки запис там, але і дві анкети. Як хочете, то напишіть у особисті повідомлення що знаєте, я подивлюся можливі ресурси. Разом з тим, вони теж московські. В Україні не залишили нічого, усе в Подольську.
ну виж вчипили собі неподобство якесь замість цієї гарної авки. а що до пана Художника то просто треба його перевиховувати бо він від вас усякої капості нахапався. отакоєот