Перегорнув фото та документи дідів-прадідів. Розворушив пам'ять. Тай і всплакнув. Ну то такє ... Дзвоню до дядька, а він діда свого по батькові не знає . І цє образована людина.... А я знаю. Бо архів сімейний у мене. Їм тоді не цікаво було .....
хлопці а хто знає де можна пробити про бойовий шлях свого діда? а то москалю з теми про пробивку нагород і копійки не хочу платити...тілько архів москаля?
діду я давно підозрював що з вами щось не чисто. і ось воно. ви діду комуняка виявляєтся а прикидались порядною людиною
я тіки з майстерні у хату зайшов,ролики на клей посадив,завтра болгарочні роботи...ще не сплю,можемо заспівать
діду не лякайте. якщо я вам у вікно гранатою кину то ви вже нічого не кините, а як і кините то недокините.
Вітаю панство! Дивлячись що Вам цікаво. Нагородні листи, накази (якщо були нагороди), шлях частини, можна у вільному доступі. Якщо особову справу офіцера чи картку на солдата - то тільки до Подольська.
та до чого тут ваша бісова росада?! я вам про дідаПетра а не про посуху. та і яка в трясця посуха коли дощі цілими днями та прохолодно
діду ну от звідкільви знаєте про те що я можу а чого неможу, що я робив а що ні, що бачив а що ані вісні не бачив., га?