Дякую , шановні ! То мені один чолов'яга розповідав на початку війни що то в його "шишарік" поцілила ракета і він бачив як вона летить і навіть не намочив білльо . Але служив він аж ніяк не в 12 БТерО , хоча фотку на "нокію" собі десь взяв і енергійно всіх знайомих "дивував"
а де то усі, га? щось підозріла тиша цілісінький день. ну ладно я. в мене спину попустило нарешті то я справами займаюсь але інші ледацюги, то чого нічого не кнопають. гаявасуважнопитаю
та спину попустило..тепер тиск і трипература з простудифілісом.. щас поїду меньшу з хфільми зустріну, потім гарячу ванну, потім зелену конячу мазю...і думаю на ранок буду коником
ви з тим не шуткуйте. катайте до мене. буду вас працею лікувати. куди там тому конячому зеленому мастилу. за два дні бігати будете як молодий
тілько обережніше з тою дієтою, нерозчавіть її коли сядите. а що до іншого то як один казав. справжній чоловік починаєтся після 100 кіл. отже катайте до мене я вас вилікую
ні. я культурно відпочивав. відвідував оперний теятр, різні атмосферні кавярні, інші цікавинки який в нас в місті немає
хтоб казав. понапостиш порушуючи реглямента голих бабів. а це неприпустимо бо парядок должєн бить а нє то шо січас