Доброго дня панове! Пане Сер чи не потрібна вам така рарітетна штука годинник на стіклі заднього огляду.
Укандихав таки дніпроЕМовську болгарку задиміла і начала робить реверс. Поліз на горище шукать коробку на гарантію. Подарую такі елементи живлення пусті.
в 90сті коли небуло квадратних батарейок це була дійсно дуже потрібна та цінна річ. цікаво а чи зараз під такі батарейки щось виробляють чи ні?
просто йо. Відправляв посилку укрпоштою, 2, 5 години в чергі, потім уболтав щоб приняла посилку бо в неї обід і через час відкриє, заплатив 38 грн Карл! , 38 грн за дві накладки Тт! .отакоєот.
Доброго дня! Потрібно було тій тітці сказати, щоб оформила відправлення як "Укрпошта стандарт" а не оте "Укрпошта експрес". Доїхало б так само, але ціна за "дорогу" була б приблизно у 1,5 рази дешевша. Ех, Сємьйон Сємьйонавіч!
А я х зна що там казати, наїб. виходить, вже другий раз.Нелюблю відправляти укр, що черга, що башка квадратна від пенсіонерів.
У працівників пошти преміювання за роботу йде, у тому числі, і від суми виручки за місяць. Тобто, чим дорожче і чим більше відправить працівник, тим більшу надбавку до з/п отримає. Саме тому вони приймають відправлення по найдорожчому тарифу, якщо їм нічого не казати..
я пішов до директора пошти і тепер мені всі посилки відправляють стандартом . а якщо черга то прийшов з ранку посилки залишив а в обід прийшов лише квитанціїї забрав .
З Укрпошта не дуже дружу, бо можно годину простояти, напишуть з помилками і їде майже тиждень часу . Користуюся новою поштою, да дорожче, але за два дні доїжає куди треба. Тричи попав під дощік покі по справах їздив, що буде ввечорі подивимося.
ну незнаю що там в вас, в вас там і шляхів за порошенка небуло, не те що за якуновича. отой шляхів наробив в вас багато. от тілько вони як і карета на гарбуза перетворились як тілько якунович зник. отакоєот
Ось на вихідних у кума в місті Славутич був. Це зовсім поряд з Чорнобилем. Доволі охайне, тихе містечко. Пару фоток:
Місто молоде, ніяких пам"яток старовини та архітектури не має. Але чисто и людей дуже мало на вулицях. Хоча був вихідний. Ось цікавого БТРа знайшов. По боках країни в яких СССР був присутній (інтернаціоналісти):
Поїхав в місто здав болгарку, зустрів друга з Германії приїхав робить дальнобоєм. Сьодні в його сина днюха, так і за стіл попав і картоплі голандської чи англійської на розплід випросив