та воно в мене було - продав дачу в Катеринівці , але все пропутішествував до моря що не дає втонути . Ото побачив оту стару фотку де краля в светрі на голі цицьки та згадав як недавно підвозив одну жіночку до Нікополя й та теж була в светрику на голий торс , така собі вся воспітана та пахуща всякими дорогими парфумами а поіптись не протів - от тільки за валюту а гривнями побрезгувала , так я її біля переправи й висадив аби не дратувала
ідіть - тим більше шо треба траншею викопать - буду від свердловини до хати воду тягти аби була вода в хаті . ще треба викопати та обкласти цеглею стічну яму аби в хаті уборну зробить та душову кабінку поставить , ще треба один перестінок прибрать ... короче "пошуковці" з лопатами не завадят
та да.. мої лайки (вільний вигул в дворі) їжаків клацають нараз...вже що тільки не робив...і тушками (голками) по морді товк і всі дірки наче позакривав і сітка кругом - всерівно їжаки час від часу кудись залазять...цього року вже 2х я піймав і виніс з двору
У чому? гриби розмножуються спорами. Варварство зрізати переросток білого гриба, який вистріле спорою для розмноження ....шляпка, це інкубатор...
пенсіонерки вже...до молодшої цього року вівчар заскакував через 2м забор...але мати (ветврач) сказала навряд вже щось буде - стара..
Привітався з усіма, +14 дощіка не пада, пасмурно, всім гарного дня котиків з ранку не бачив то мабуть вже нагулялися .
після десятка років експлуатації станцій з баками рекомендував би не ставити бак а ставити автоматику для роботи без бака! разів зо 5 міняв і собі і родичам груші, декілька разів міняв фланці, шланги до фланців, саме реле...коли дійшло до заміни бака - психанув і поставив автоматику для роботи без бака...поставив і забув про свою станцію взагалі! ось така автоматика:
"Если бы он был таким же великим мудрецом, как и автор этой книги, он понял бы, что Работа есть то, что мы обязаны делать, а Игра есть то, что мы не обязаны делать. И это помогло бы ему уразуметь, почему изготовлять бумажные цветы или, например, вертеть мельницу — работа, а сбивать кегли и восходить на Монблан[9] — удовольствие."
В7 доброго ранку ! На дворі сонячно, вчора вмикав в автівці кондьор, тож, плюнув на те, та дістав мопедку з гаражу ! Буду шукати свіжий бенз, та давити на лапку _) Отже, ранкова кава та до котЄчих справ !!!