вівчарки ними гротись полюбляють це капець, візьме у пащу і носе. а от мені з хомячком пощастило. разів зодва прояаляв цікавість до отої херні на ніжках але підійшовши ближче та подивившись відразу втрачав усю цікавість доїжаків. тож в дворі в мене тихо та спокійно, без рейваху якщо їжак і зявиться. там більш в місті їжаки більш спокійні і нормально даються до рук, ну хіба що можуть попихтіти а не харчать та не плигають як десь у селі чи в лісі
на равликах ваш хомячок довго непротягне, хай їжака скоштує він же не єврей у вас щоб мнясо кошерної курочки кушать?
Йожикi... Песика немає, тіко коти бігають... сусідські, щоб постолуватися. Доброго дня всім! У столиці пасмурно і періодично дощить...
Доброго дня! Вибачайте за рекламу але може комусь буде цікаво https://www.youtube.com/channel/UCWp2b2v6LKyvv1U4V86Ggbw
прям як оті шо манєти копають і пшикають водою і по пів години розказують какоє єто тяжьолоє дєло ... ми в курсі ...
На моїй локації вони переважно коричнево-рудої породи. Зі скотиками цілком добре співіснують, якщо декілька виводків виростуть поряд, то й столуються без сварок.
раныше в мене був наглий їжак , приходив котів розганяв шоб їхню їду з'їсти . був одноокий , брав на руки то він навіть не сручувався . вже другий рік його нема . вчьора гадину десь з метр на городі вбив . тож їжак буже корисна тваринка .
Вітаю товариство! Погода не травнева - більш нагадує березень. Як і обіцяв трішки фотків з короткого відпочинку: Жалую, що отой зонд не забрав до дому Вітер був несприятливий тож й бурштину багато не було. Шоколадка - наше усе Собакірен вибігався за усі часи
Ну а тепер до більш поважних справ: врожаю великого не було, але дещо вродило Це було на Балтийські косі.