Ще така: А стрелок: "Да это что за награда?! Мне бы — выкатить портвейну бадью! А принцессу мне и даром не надо — Чуду-юду я и так победю!"
І це знаю) А от питання, в мене співробітник стверджує, що в 60-якомусь році Висоцький виступав у нас в МБК. Питав у батька, він одного року з співробітником, він такого не памятає... То мо хто знає, було, не...
чув три чи більше варіянти цьої пісні. ще в ті часи коли музікана катушках та тілько на звившихся касетах тілько і була і кріз скрип та інший шум ледь можна було розібрати слова та музіку
Знаю одного шамана який справно платить вам відсотки в клуню. В нього можна заказати зелену чи червону мазюку, після ней будите бігать як коник.
фігня то все. треба шукати такого самого як я мануалотерапевта щоб ніжками по попереку походив. але деж такого знайдеш якщо я унікальний лікарь((((((((((((((
Займався сьогодні ставком, бо хочу рядом картопельки посадить та капусточки.шпійон від Художника прилетів.
в мене нічого немає. З.І. це мать ви так приховано своєю клунею хвалитесь а щоб ми до вас не завітали переводите стрілки на інших чесних та бідних посполитих
Ви оце своїми фотками нагадуєте безсмертні записи в групі фб Підслухано/Прилуки... Хто може орать в Прилуках) і Хто має телефон чоловіка, який держить коня? - Перший же комент- За що держить? )))
Не знаю що там пишуть в ФБ, а кабіна з тигра мінімум королівського з вас, ось ставок докопаю і тихенько почугикаю в вашу сторону, тож будьте вдома і ніде не вештайтесь.
Тихо-тихо... Там в мене ставок буде, а тут... Тут ще не знати, поки що тут у мене інша кабіна до крулевського тигру...
в символі віри про відсотки не йметься глагол.а у сусідів,но ...вудка(пся крев!).і то...як сі бавічь,то бавічь як сі ґраць...то ґраць.на целеґо.
Чупакабр чув що їдять тут , їжаків не чув. Вам лишби "гепнув разок" А може в чєловєка, травма душевна, і його потрібно зрозуміти, може його "дєвушка бросіла"