Консенсусу було море) Хочеш, мекни собі, я не осуждаю, чокнусь стаканчиком кави, підтримаю тему як жінка не розуміє чи як на роьоті всі дістали. Широти поглядів йому не вистачало)
От зразу вклепати. Мо в чоловіка яка драма була, просто не міг тверезому пояснити її. Шукав співбесідника, та не знайшов. Я правда на нього не злий, всяке в житті буває. Інколи самому дуже хочеться пропустити чарку-другу і поговорити. Правда, я не докотився під магазином шукати компанйонів.
він просто послідовник традицій. от ви ще молодий та незнаєте але раніш якраз біля крамницб гуртувались та шукали третьйого щоб купити плєшку горілки та швиденько випити її десь поблизу в якомусь закуточку. от він і згадав старі часи. отакоєот
Вторую выпили у прилавка, в закуточке) Не,тут людина сама чесно купила пляхан (козацьку раду) і закусь (два мороженка в стаканчак), мо там в пакеті ще ковбаска і хліб була, і пішла шукати вуха)
Вітаю панство із святою неділенькою! О, то відомий острів (був, бо немає вже ні лабораторії, ні острова). https://www.popmech.ru/made-in-russ...n-v-aralskom-more-ostrov-vozrozhdeniya/#part0 У лісі зараз повно Валер, і його родичів. Я на прогулянці був. Копана пилка.
знов дуба гарного завалив заради одненького кухлика кави. коли ти нарешті припишиш природу винищувати? хіба оно неможна було хмизу назбирати, так ні. ти пилку копану іспитував. теж мені іспитун винайшовся
ну давай вали на лесників, чупакабрів, нло, тощо. я за тобою давно вже примітив що ти проти екології. а треба навпаки за екологію виступати бо ліси вирізають, річки міліють незабаром незалишится ані ставочка, ані лісочка небуде де повісити або втопити жида або москаля. отакоєот
Ото, недавно з камрадом виїжджали в тир, а тир в нас просто яр безкоштовний з обладнаним майданчиком км за 10 від міста, машину покинули далеко, бо вона б застрягла. Після стрільб зявилась ідея по дорозі назад повторити роботу в парі. А там чули пиляли якісь браконьери ліс. Ото їм було весело, коли з зарослів вилетів я і зайняв позицію (з пустим магазом,як має бути)), промайнув камрад, зайняв позицію, за ним я))) Певно, незабуваємі відчуття. Потім камрад каже-вобщето, їх треба було валити, а я нагадав йому історію одного амерівського лейтенанта, який присів після аналогічної ситуації, коли вальнув в Афгані пастухів, які бачили його розвід групу))) Пішли далі до машини) Та і в нас є такі прецеденти на сході, нажаль.
пішли шляхом пана Кундлера. той теж робмв напади з карабінкою та стреляв по пересічним посполітим які собі мирно хмиз збирали для опалювання
З вечором панове. Ось і закінчилась провідна неділя, дощ крапотів майже цілий день, про те було тепло..
Та де, я не мішав і не стріляв) Просто проорав-лягай, собачі самки, і тікі попробуйте 102 набрати, і цілився порожнім калашматом))) Перед цим тричі смикав затвор, наверняка, спускав курок і вставив порожній магаз.Поварьювали трохи... Потім вирішили перед ними не вибачатись)
Оце слухаю... В мене теж подібне було. Я тоді,як реконструктор, вилетів з хати з лопаткою на ПМВ, помахав трохи, але був тверезий, розумів, як розвалю голову лопаткою, то мені то не треба. Кинув, я йому навтикав, він мені ніс доламав... А сьогодні випадково бачились, привітались як друзі. Ні він, ні я не зна, де вона й що вона. І чого було махатись?)