мабуть спортом займається шоб ви його до пана К не отвезли на с'єдєніє наші нічого не бояться, тому отакі до революції на цьому місці виноградники були
Смійтесь, смійтесь! Це те на що грошей зосталось після купівлі цибулі з капустою. Розсол сльозьмі розводжу.
оце тобі маєш?! так вазєлін жеж обіцяв що часи зубожіння завершелись і зараз почались часи збагачення
Ледь не втащів якомусь мужику) Сходив магазин, купив дещо, взяв кави, вийшов. А воно зупиночний комплекс, за магазом столик такий. Стою, п'ю каву, курю, думаю про своє. Підходить якийсь мужик, піддатий, з пакетом. Привіт. Ну, привіт... Ставить пакет на стіл, завязує розмову. Те, се, потім - а давай по піісят? І витяга пляшку і два мороженка. Кажу, не хочу. Просто вийшов в магаз на ранок собі окорочок купити. Та воно, знаєте, пити горілку з мороженим і непонятно з ким не цікаво) Він пристав... Не буду,кажу, бо не хочу. З такою перепалкою допив каву, пішов. Той згріб в пакет, за мною. Кажу, мужик, ради Бога, от..бись од мене, постій там хвилин 10, найдеш компанію. Їхав сусід, тормознув, пита-що таке? Нічого, кажу. Залізь до нього, докинув мене додому. Мужик той постояв, і пішов назад) А так, ніби дощ буде.