Та куцопал то наше всьо, то ясно) Та ж як реконструювати лігулярну армію початку минулого століття, то таки бажано.
таке. а на стіну що ви посвсите щоб красиво зброю розвішати?! порядок должен бути а нє то що січас. поховали зброю по сейхвам та сковкам. а зброя повина на стені висіти так щоб у любий час до неї можна рукою дотягтись та застосувати за потребою
Та драгунка і так є, гранена. Воно ж просто що є у реконструкції початок, і нема в неї кінця))) А карабіни 07 року рарітет, бачив всього два, з них один копаний був.
Я найближчий час міняти й не збираюся нічого) Просто з погляду автентичності, піхотка саме то. То ж була стандартна зброя РІА та А УНР, їх і випущено було не в порівняння більше, ніж карабінів та драгунських і козачих. Хоча, на мій погляд, такий розподіл зайвий. Там різниця см 6-7, на балістику воно фактично не впливало, навіщо було заморочуватись?
ну для рекона УНР можна і манліхера чи мавзера узяти та взагалі любу гвинтівку тих часів можна бо зброї було різної валом а от набої то вже проблема. тож беріть автомат хвйодорова)))))
почовгав до берлоги! тре гарного фільму 80-х подивитись та налаштуватись від завтрашнього дня починати жити без всього що шкодить здоровлю! не забути б про ботулізЬмЬ ))) АуФіДерЗейн
наступний раз буду по руцям лупити щоб ані домашньої ковбаси ані сала ані риби чи кунсервації різної не чипав бо бутулізьм тебе за дупу покусає