агі. але чогось при наявності пожежнмків в кожному місті та селі вимагають у закладах тримати вогнегасники. і чого це воно так?
тю...та запросто! натягуєте по всему селі дрота по вулиці...вила на ланцух і до дрота...от так від хати -до хати і можна передавати вила, як тузіка доброго дня кнопарі! цілий день розбирав самохуда...спина пеком пече - весь день був згорблений
то катайте до мене, я вмію гарно лікувати спину. ще жоден другий раз не приходив а отже моє лікування діє
Ото мені в лічку напишіть де башня тигра. Я газелькой прискочу бо в Бековий папілац не влізе. З мене пачка сигарет за місце
то самому треба побувати в такій ситуації то воно пошепче. Он про молдаван все життя були анекдоти а в них дозволили короткоствол і чогось не перестріляли один одного, то що Українці тупіші?
Гаразд....вмовили. Фото показувати не буду, що би нікого не засмучувати. Немає так немає....і у мене нічого немає.. якщо що...
срати на той шабат, ми нормальні люди а не жиди тож шабат тут нідочого. просто порядок такий. а порядок порушувати немажна
а нащо вам та піхотка? вона ж курва довга та незручна. куцопал наше всьо. і носити зручно і застосувати усюди можна.