набрухт ліпше мину протитанкову здавати чи кабанця оф калібром 122-152 мм. ну щоб гепнуло весело коли його різачком будуть різати або піч коли плавити почнуть.))))))))))))))
Міняють ковер 2 на 2 м. на аналогічний шматок сала) А не мд) Я вам можу подарувати недокопаний акум від німецького танку Королевський Тигр, та ще щось велике і недокопане кілька років тому. Мо башня від нього. Або місце, де розбомбили потяг з боеприпасами, гільзяч гнутий просто лопатою можна збирати і в мішки пакувати. Біметал, правда, але то дрібниці... Бесплатно, тобто даром.
Вітаю камради. В Ріво-де-Бурштино похмуро, дощу не має, +18. Валяюсь на канапі і байдикую, навіть на вулицю не виходив. Оце треба буде виповзти до магазини купити цигарок
Не здавайтесь, виховуйте силу волі. Я колись виховував. Зранку дві штуки лишалось, протримався до 3 години дня, тоді тільки здався)
Мені останнім часом однієї пачки на день замало, особливо коли сам десь далеко їду за кермом. Коли вдома, то буває вистачає 3-4 цигарки на день.
В мене он аналогічна проблема. Хоч не хоч, а за годину-дві тре витратити 10 хв. життя на похід в магазин. Нема наснаги на тренування щось)
буду мабудь якесь кіно дивитись , сьогодні перший раз заступив на добову зміну , знімаю шапку перед тими в кого таке постійно ...
"3+" ?? а я, гаразд... - приму у необмежених кількостях збраковани єкземпляри, 80-65-80 чи 95-50-95, чи будьякі там залишаться після вас, єстетів та гурманів моделізма
Ну чого ж,можна було б дозволити,але не всім,особливо ніззя тим що під мухою гепають з дупельтівки в стіну,і прямо питати в людини навіщо їй зброя,наперід кажу що 85% населенння непотрібна.
.а можите місце зберегти а оті всі гільзочки, башеньку мені ново поштою вислать? а я вам ковра 2х2 м.чистий шерсть.
Та де там, в мене тільки самовивіз. Взагалі, я сьогодні нервовий, дружина по магазинах походила, мені смс поприходило. То з благодійністю на сьогодні досить)))
а моя тіко пішла по магазинам, вже 1 смс прийшло ну ненуна ковра то так і буде, обміняю на раки або сало.