можна арматуру тягнути, цемент та щебень у кишенях виносити. за пісок я взагалі мовчу. було б бажання
згоцав в місто набрав трохи рулонів рабиці, пів дня і володіння розширились ще на 5-6 соточОК))) ітого ліворуч 15й мій 17й та праворуч 19й вже оприходувані)) лишились 13-21-23-25 а там на кожен по гаражику та по 2 соточки та на городики ))) так ще пару рочків і буду вже на трахторі конопелі сіяти)) якраз може мариванну легалізують.))
Вітаю товариство. Тепло, сонячно. Покатався пів дня по цвинтарям, поприбирали могилки. Скоро поминальні дні, гробкі, як їх у нас називають) Камради, а мо хто зтикався, шо воно за штука-румунський позашляховик ARO? З камрадом пємо каву, і тут це чудо їде мимо. Камрад каже-о, а то в мене така робоча машина була для #беней. Потім замінили на л200. Але толком сказати що воно, не може, бо зовсім трохи була. Тільки те, що типу уазіка,тільки ліпше.
Як може підвести годинник з автопідзаводом та гаджети. Прокидаюсь сьогодні, бо змерз.На годиннику пів шоста. Ок, думаю, подрімаю ще годинку, хотів раніше сьогодні встати. Кіт виє під дверима, пустив, нагодував, покурив, попив води, включив опалення і знов ліг. Під завивання кота, щоб тепер випустив, заснув. Прокидаюсь, сонце світить, кіт дрихне в ногах, котра година-пів шоста... До телефона-а він сів, забув поставити на зарядку, і будильник чомусь не спрацював. Врубаю цілявізор, 24 канал, а там вже добре по 8) Ковтнув кави, підзарядив телефон та ходу) Отак. Мо в мене і спрацював внутрішній будильник, коли перше встав, та хіба ж його слухав?)
а ви кожень день потрошку і за тиждень побачите що якщо додати води та закалапуцяти то в вас вже три блоки є. а в місяць а за рік? отож бо і воно
Вітання шановному панству!Сьогодні трохи покатався таким агрегатом А потім пожарка перекрила мені хід... набирали воду на містку
тьху, того бобіка, загорнули б у водичку нехай набирає)) а потім за невеличкий бонус витягли б його))
Та якби ж то кожен день. Я там буваю всього 1-2 рази на тиждень своєю "клунею". Якби то кожен раз плиту перекриття вивозити, чи хвундаментний блок, то можна було вже багатоповерхову клуню відгепати Вам на заздрість.
Щастить вам. Я, було діло, покатався на КРАЗІ, тягачі перших випусків. Кажу-о, колесо покотилось. Воділа-млять, то наше... Весело було.