а от за діда я можу і канчуком через усю спину перехристити що і шкіра на спині репне. отакоєот. бо в нас тут тілько один дід то старицй буркотун з чавунки дід НІА ще є щоправда дідПетро але то тке.
пошуком самого себе займайтесь у вільний від засідання час. і чого я досі небачу ані лямп ані самоварєй в себе. гаявасуважнопитаю
Дід Ніа давно вже ту царську "чавунку" по рельсі розібрав і на Європу переправив, а замість неї китайські цурпалки поклав. Навіть паравози у Фастові та Козятині не справжні, а з 3D пінопласту вирізані, а справжні знаходяться там - де і мають знаходитись. Доречі, " Золотий Батон" Януковича , його зникнення, також один і той почерк. Думайте!
Воно Вам треба той антикваріатний, що коштує багато шекелів брухт? От і я вважаю що він мені більше потрібний )))
Доброго ранку Поїду до лісу по гриби,а то відпустка скоро агі,і накриється чимось,мала чогось вона,було б п'ять по двадцять пять
окрім 200% зору на кожному оці в мене дуже чудовий слух - пан% ще до фірточки не підійшов , я вже про те знаю! тож краще відразу змотувати вудочки)) будемо сподіватись та надіятись на склероз)) саме так! зібралась рішуче налаштована громада(не плутати із лгбт))), онуліровала клуню, вдарили по пісюрику, та поставили порядну людину на пост головного клунімістратора) Доброго ранку на всю клуню! чи вже шото случілось?)) наче розпогодилось , мабудь вчиню сьо геноцид довгоносикам та всіляким шкідникам садочка!
Вітаю панство з п"ятницею! Мурзік. ....я улавлюваю ультразвуки, бачу в цілковитій темряві, читаю мислі на відстані, стрибаю вверх на 20 метрів, а в довжину – на 50. можу перегризти любе залізо і поцарапати любу каменюку. За один раз можу ви*пати двадцять киць, не при Вальці будь сказано. Ще продовжувать?
Доброго ранку Панове! Хто як, а я пішов перездавати кров з пальця. Медогляд. Тай вперед майнити електрику!
Вітаю товариство. В Бурштинштадті похмуро і дощ. Арбайтен. Зараз на домобудівному комбінаті, де роблять панелі перекриття, фундаменті блоки, та інші бетонні вироби. Навіть вкрасти не маючи свого крана чи маніпулятора нічого не має