\ Стидно коли ти до цього причетний , а коли ні - то просто чергове випробування на сталевість яєць , така доля все життя варитись в цьому лайні під назвою життя
а якраз той хто відбирав постулати та возвів в ранг релігії яка дозволяла, при відсутності достатніх коштів, крутити народом як циган сонцем.))))))
всі ми тут п'янички , а як я випиваю - враз Концерватор біліє від напруження й взиває мене усілякими непристойностями аби всі боялись вживати та вольнодумствувати . Пи.Си. Христос воскрес , воістину воскрес ! А тільки я одного не втямлю - він вже воскресав трохи раніше в католиків та інших сектантів - чи оце тільки сьогодні по всьому світу в один день воскрес ??? А ще дужче не зрозуміло - чого сьогодні з самої ночі найдужче раділи Воскресінню саме в Їзраїлі ???
а шо такоє - хіба йому ніззя ??? он сьогодні навіть гроцман з вальцманом христалися та віталися з Воскресінням - то вони теж христянини ?
припиніть за кацапами усяку дурню повторювати. можна подумати ваЗЕлин українець. ото пархатий так пархатий. нема нанього буженвалбду. най би та курва зігрілась добряче бо бач мерзе що аж до турції попхав свинособак розважати. клован недороблений а не преЗЕдт
Де та сакура,в мене ,,нежить,,смарклі вже лізуть ,чекаю спеку. І взагалі дощ такий вперищів,як в тропіках,де я не був .
Могло би бути і краще,але це діло поправиме,на столі лишилось ,навіть цидити не треба,видно старію . Доброго ранку,ясних мізгів