Воно так, але як подумаєш скільки під снігом хабара і що сніг зійде не скоріше як в кінці травня, то хоч вийА тут ще Аскот самоварю зажав, а Консерватор кружачку зажилив
Кружечка хороша,але на війну на ручці не було ребра жорсткості кажуть. І треба ручку обмотати. Гаряче з неї пити просто жах,алюміній зразу стає такої ж температури як вода,губи спекти раз плюнуть,приходиться чекати доки прохолоне.
це коли кружачка повна по вінця, а коли до краю десь з сантиметр то всьо чотко(с) а ребро вирівняти справа на 5 хвилин.
Та фіг там "всьо чотко".Пробував не раз.А щоб не рівняти ребро,обмотай і не видно буде.Знаєш чим мотати ?
ну то вишли мені поштою три великих мотка конопляного шпагату. буду ручки обмотувати. в мене є два кухлі таких. сподіваюсь що чотирьох вистачить але п'ять ліпше. так що висилай шість і всьо буде чотко.
а якеє то тавро? як виглядає? ти покажи а ми поміркуємо та мо зробимо тобі таке. будеш фуфліть та барижить у розділах до 45 року. тільки ти не соромся і ціну у чотири рази піднімай бо у три рази вже застовпили.
Пане Опришок, весни немає, дуже холодно ніхто нікуди не ходить, і тут Ви зі своїми фото... Шановний, навіщо те робити??? Попереджаю, що буду змушений дістати іменну рогатку...
Ну, якщо ви дістанете іменну рогатку, то я змушений буду дістати іменну, крупнокаліберну гаубицю часів ПСВІ устроїм окопну бойню До речі панство, як ви дивитесь на те, щоб літом відпочити і покопати отут?