Але хто видавив з армії мотивованих бійців (які, проте, могли прийти на Банкову) і замінив їх заробітчанами?
А здав би він траст з томосом на відповідальне зберігання до клуні - то й не було б такої муйні навкруги, "куди не кину оком стомленим". )( До речі, євро на міжбанку впало нижче 30 грн.
Ну то що ж тепер? Один мій предок вбив Івана Стешенка, то мені тепер піти повіситися? Якось пан К переживе мою авку. Я їх часто змінюю. От зараз такий настрій. Пізніше може Ніцше почеплю
Покажу пану К., що "растьот процент жиров у маслі", а то в нього спостерігається депресія на фоні відсутності "пакращення вже сьогодні".
Це погано,чи дуже погано?Бо завжди коли планують як розікрасти бюджет на слідуючий рік,то завжди завищують курс.
Буває) Якби нащадки завжди за предків відповідали, на Землі було тихо-гарно… і безлюдно. Взагалі Стешенко досить часте прізвище. На Полтавщині їх багато, у моєї дружини теж є родичі із Стешенків, бо батько її з Лубен))
Для того, щоб стати на лижі - тре скупитись. А чом не скупитись по нижчій ціні, якщо маєш змогу так зробить? Памятаєте оті роки , коли доляр по - 8 грн?????????????
нічого незнаю. оно за петра шлях робили а як вазелін прийшов т відразу припинили. а оці коливання курсу у межах похибки завжди були і є
На базарі в день торговий Отакі велись розмови: — Чом ти в'ялий та прим'ятий, Любий брате мій Салате? — То не диво, мила Моркво: Я вже тут лежу з вівторка! — Я також! — Редиска хлипа.— 3 нас дебела тільки Ріпа. Запитав тоді Горошок: — Як там, Ріпо? Ще хороша? Відмовля вона Гороху: — Та ще дихаю потроху. Он Петрушка зовсім бідна: Спать не може, худне, блідне! — Це погано, це погано! — Зашептали Баклажани. — А до мене всі нечулі,— Голосок почувсь Цибулі.— Так кохаю Буряка я, Та від мене він тікає! — Ну чому ж це ти, Буряче? — Бо ж від неї кожен плаче! — Це погано, це погано! — Зашептали Баклажани. Завищала враз Квасоля: — Я штовхатись не дозволю! Огірок аж здивувався: — Та коли ж це я штовхався? — Ти сама чіпка, Квасоле, Розштовхала всіх навколо! — Що ти скажеш цій нахабі? — Обізвалася Кольрабі. — Хай розсудить нас Капуста! — В голові у неї пусто! А Капуста каже сумно: — Киньте сварку нерозумну! Все одно всіх нас укупі Хоч-не-хоч, а зварять в супі! — Це погано, це погано! — Зашептали Баклажани. )(
Він працює. 23.04.19 22:55 Порошенко призвал не увольняться министров по квоте БПП Министры и вице-премьеры, назначенные по квоте фракции "Блок Петра Порошенко", останутся на своих должностях. Во время встречи с депутатами БПП и правительства президент Петр Порошенко призвал министров и вице-премьеров оставаться на своих должностях, передает Цензор.НЕТ со ссылкой на Громадське. Министр энергетики и угольной промышленности Игорь Насалик в комментарии Громадському заявил, что все чиновники, назначенные по квоте президента и фракции БПП, продолжат работать в кабинете министров. Отметим, что по квоте БПП и президента в правительство назначены: вице-премьер-министры Павел Розенко и Владимир Кистион; вице-премьер-министр по вопросам европейской и евроатлантической интеграции Иванна Климпуш-Цинцадзе; министр экономического развития и торговли Степан Кубив; министр энергетики и угольной промышленности Игорь Насалик; министр иностранных дел Павел Климкин; министр информационной политики Юрий Стець; министр культуры Евгений Нищук; министр обороны Степан Полторак; министр регионального развития, строительства и жилищно-коммунального хозяйства Геннадий Зубко; министр социальной политики Андрей Рева; министр по вопросам временно оккупированных территорий и внутренне перемещенных лиц Вадим Черныш; министр по вопросам ветеранов Ирина Фриз; министр кабинета министров Александр Саенко.
: Я не знаю чи будуть легалізовані "пАвстАнцы"ДыНыР, Але схоже що скоро відродяться ПОВСТАНЦІ УПА !!! Польські вчителі почувши про зарплату в 4 тисячі долярів : О курва, я єстем українець, мам родзіну тутай.( Султан Тернополя .)
Припхався з базару, в неділю здав доляр по 27,2 а сьогодні міняли вже по 26,3 беруть.Підожду недільку і скуплю по 25,2 таки буду мати гешефт.