залишилось ще підібрати три чотири налійних хлопці, дістати куцопали, в вас оно гвинт є то ви самі собі випиляєте і можна двигати на справу
Не-не, самі справимось. Там все дуже добре,теоретично, на двох ділиться. Відійдемо городами, я там все як свої 5 пальців знаю.
Та яке там переслідування,коли в нас тяжоле піхотне вооруженіе))) Ви давайте швидше, бо я вже он зачекався.
Вітаю панове ,+ 5С, сонячно , всі на городи їдуть картоплю садити та гарбуизи Прикупив міцелій грибів то теж посаджу потім равликів хочу прикупити, бо прийде каліпсіс а в мене різних вкусняшок буде чим харчуватись. Світить сонечко, травка ЗЕленіє,пятниця до нас іде .
Ашотакоє? Історичний регрес - то прогресуюча штука. На стадії феодалізма і Середньовіччя потужні реформи не зупинились - а пішли далі, до рабовласницького квіритського Риму. Кумедно, що на цих теренах рабовласництво було лише на території кримнаша. Від 5 ст. до .н.е. десь по 18ст. Совпадєніє?
Доброго дня Треба пофілософствувать на тему как жіть далі, А ще діду,в нашій країні зіграла технологія про липкі руки,кумів,брехню та популізм,та і взагалі заіпали народ оці ряхи ,типу а на манежі одні і ті,і нетреба тут розповідать про тупий нарід,ваш кумІр сам себе продінамив.
Ця тенденція була докладно описана Хітлєром, про "удар єврейським ножем у спину армії". Вас не дивує, що Верховний здав Україну, армію, мову, віру - без жодного пострілу, як склотару, "як ескадрон" (це про відречення Миколая ІІ)?
Щось геть нема настрою зараз спілкуватись, на ці теми. Демократія в нас, народ зробив свій вибір, нехай тепер хавае.
Доброго дня будьте здорові. За бортом +5(дивно прям як в пана Бека) був гарний приморозок. Ділов назбиралось, свиникам обмішки набить, собакіренам супу зварити, сіна привездт рогатим, а тоді на городи арбайтен.
бо більшості хочется всьо та відразу і при цьому ще нічого не робити. а в усіх негараздах звинувачувати інших, поломався ослін то петро винен, спустило колесо то петро винен, жінка не дала то знов петро винен. а ще ота дурна тяга до кАлбаси по 2.20, одін на рот та дівйатайамайа ну і плюс до того всього відсутність критичного мислення та інтелект як в равлика ВалЕри тобто його повна відсутність. а що до популізму так він вже почався. вазелін обіцяв лохторату і комуналку знизити і йєзиг кацапський повернути і іще багато чого нарикляд садити корупційонерів але відразу після обрання він відхрестився від своїх обіцянок. побачемо ще як вчителі кожен місяць будуть приносити по 4000 долярів. як то кажуть обіцянка цяцянка а дурневі радість. от дурні і проголосували яж тепер в усьому буду шукати зраду та розганяти її
Тіко насіння з розсадою не переплутайте, а то будете помідорів чекати : А виросте сировина для крепких мотузок
Вітаю панство з малою п"ятницею! Звичайна цицьниця, до речі, переноситься на четвер, тобто на завтра, бо нинішня п"ятниця Страстна, і постити цицьки негоже. Злі язики бають, що зателефонували з обкому, і запитали, де петіні гроші та сліпий траст. Коли виявилося, що на Заході, порекомендували провести вибори нормально. Може і брехня, не знаю.
нажаль нема зараз таких мотузок, невиробляють хоча у першу чергу це дуже гарна та корисна рослина яка дає і олію і мануфіктуру а ото що її палять так то фігня, то дрібниці і через ту фігню нетреба відмовлятись від такої цінної рослини