ну по перше алабай то неправільна назва. заводчик сказав що так називати неможна, або азіят або сав, тобто середньо-азійська вівчарка. по друге в мене не туркмен, але теж гарної крові хомячок. а хомячком я його прозвав тому що він як був малий то полюбляв капустні листи та моркву. за горіхи я мовчу. він і зараз їх полюбляє.
я перепрощую. але що можна було зробити з тою безневинною клавою. ну кнур то і кнур, морський то і морський. мо в нього доля така важка. тут поспівчувати треба що в звірєтка важка долі і він вже нематиме нащадків.
Так а що? Ну, клава є клава, ну вбив - і вбив. Ну, безневинно. Тут поспівчувать треба, що працювала такая - і була вбита.
Я монік на ноуті слюнями забризгав, хлопці годі так мочити бо хтомені буде монітор протирати дорогими серветками гаяпитаю?
я то співчуваю але неможу зрозуміти що з нею таке могло статись. я ще розумію пивом чи кавою залити але і після того вона працює. ну ще почати чистити її.
Як правило все працює до того моменту поки не почнеш чистити, мені 50% техніки приносять на ремонт з діагнозом хотіли самі почистити щоб було дешевше))) боюсь що оте поросятко буде своїм хутром розводи лишати, а хомячок пана консерватора зітреться бистро)))
+100500! сам оце на початку року почав вибивати крихти та інше з клави ноута. перестали дуркуватись деякі літери. а брати і розбирати усі кнопки щоб промити спиртом мені лень так що було дешевше купити нову клаву.
Осьо як привезуть на вихідні домашньго ноута, я скину фотки і запілю таку історію - вссатися можна... Ті звірі одного разу наробили сірйозних делов...
Мені дуже подобається коли чистять і знімають всі клавіши а в якій послідовності вони стояли не памятають потім пів дня пазл собирають)))) Або всі шлейфи і дроти повідєднають и приносять конструктор ЛЕГО збери сам))
так через те і не хочу знімати усі кнопки. бо більш часу забирає розкласти їх правільно щоб потім не гратись в теє лего. вже точно не памятаю але щоб почистити клаву в ноута треба десь години три-чотири. ну це з перекуром та кавою. ну і звісно помічник повинен бути щоб самому не сумно було.
Шановне панство я в ліжечко до коханої дружини, а ви продовжуйте мозолі об клавіши натирати, я ранком перечитаю що ви тут за мемуари накнопали.
пане Кібермайстер! в мене до вас є пропозиція від якої ви невідмовитесь. ото замість тої сухого та малоінформативного напису супер модератор пропанув вам написати принижувач кидал.