Я відповів за себе. Пенсії не отримую, на інваліда не оформлявсь, субсидії не отримую. Податки державі до цього часу спалачував. Ви вкурсі. Від держави отримую разову допомогу раз на рік 1200 грн. Все.
А де це дідора% подівся,ходив валував тут " Зрада,зрадонька де асхвальт",як почали шукати де він подівся то бігом здимів Діду спєціально для вашмосць та жидів в льоху відповідь на всі питання відносно зради
В мене напарник, хлопчина з Сумської отрмав під Новгородським купу осколків у всю праву сторону, руки майже нема, замість біцепса сіліконова вставка, замість кістки кусок залізяки. Інваліднось отримав лише після того як моя супруга через ФБ волонтерів подняла, Юридичу сотню, і куеву купу інстанцій. Хлопака сирота. Взяли назад на працю, у РЄС виплатили гроші за поранення.
невідовлікайте мене та не заважайте розводити зраду та зрадофільствувати. я тепер цим буду постійно займатись
Було опубліковано результати голосування за кордоном: Петя -54,73 - зе 43,... І питають: Думаєте чому так?
в мене проблеми з райбом були. могли б в клуні про те дізнатись я там відповів панові Суєрущо до його питання
а тому що не дивились тель авів зор та не слухали радіво. щоб там хто не казав але технологія 25 кадру та нейро ліггвістичного програмування була використана на увесь. от і маємо результат що 75% стали зебілами
Та, там не вилучиш. Там клуня крутіше за вашу)Шаг в лево, шаг в право... Там же я знімав мірки з оригіналу ріашного брезентового підсумку на ПСВ, і вживу бачив бритівський кітель теж на ПСВ. Мовчу про франузьку кірасу на наполеоніку і російський драгунський шолом на той же період. Власник скоріше застрелиться, ніж віддасть його. То чудо, що взагалі так вийшло)
а не підкажете адресу? я поділюсь потім хабарем. або пішли разом з нами та якось дощової ночі погрюкаємо куцопалом в шибку та запитаємо чи є в селі червоні.