Так, знаю! Пошуковці - люди настирливі! Ви тут вередуєте, а люди тим часом гривні конвертують (не я):
Саме печальне у цьому всьому що як що знов полихне як 14 році. І я знов візьму яйця у жменю і піду захищити оцю аморфну ненажерлеву массу.
Тут же про зе он... Может лі Ланцелот убіть дракона?-Может. Но не Ланцелот. І не убіть. І не дракона)
Вірно сказав. Хватить. Нехай самі пробують. Тепер працюватиму на себе. Спілкувавсь сьогодня з хлопцями, рапорта пишуть. Вазелінові підуть у армейку землі Донбасської пожерти.
тепер буде все по іншому , зовсім по іншому може навіть доктрина змінитись . Але контрактники мусять ще опслужити .
Ну да профессора он єлекторат вибрав вже. Я тоді рік по єбеням Донбасським совавсь, і два місяці по госпіталям. Ніхуева тенденція.
Тут консенсус, вони за денюжку туда пішли а ми за Країну та дітей з жінками. Він у піздорез не полізе бо вбють на буй(вибачть за мій французський) Я тепер часто на нього буду переходить.
Пане Юнкерс,мо некоректне порівняння,але я майже два роки совавсь по всіх республіках Закавказзя,отримав дві контузії та кілька шматочків заліза сидить в нозі,отакато тенденція,всі бувші республіки а нині країни СНГ признали що там велись бойові дії крім України,в даний момент дивлюсь на інвалідів які пропили по кілька неділь горіляку в Словянську чи Краматорську та прикупили собі за шість сотень долярів групу інвалідності хоча ними реально орати можна,і вони зараз в зЄкломанді,і ото скажіть як воно правильно??
Полистав канали в телевізорі. Повилазили реваншисти..... Добкін, королевська, медведчук, рабінович, лукаш, червоненко, герман та інші шуфричі. Тьху.. гидота. А на 112 ляшковці бпп за грудки беруть.. Тьху така ж гидота ..