ваЗЕлін разом зі своїми зебілами обіцяв поліпшення прямо зараз. а де воно ? а нема! от всьо. я тепер буду усюди зраду шукати та за любий їхній промах вялим їм усім у рило тикати. вони на те заслуговують
Діду ше інагурації не було,ше пєдр рулить,мо ше за чоколяди лєворуцію організує,тутше баба на пять гадала
нічого незнаю. вазелін переміг от най тепер за все відповідає і нема чого на папірєднікав кивати. тепер в усьому винен вазелін і я буду тепер розганяти зраду
правильно . фатит. про те у нас розпочали) нефиг було на кожному кутку горлати що у вас все "роблять"))) от тепер накаркав, і залишаться погризені ями) пс: в останній раз коли стелили? мабудь ще у 80х? а ту трасу що в тім році постелили. бачив от а до я! бо на хутір нею в рік разів зо 15-20 їзжу! і ще, далі Сандрії давно виїзжав? тому не переймайся , вірю дуже вірю, а головне бачу і дупом відчуваю всі 500 нових доріг! і в Винницю і в Дніпро і в Лазурне і в Гадесу льотав . навіть сруля не тримаю, пре як вкопана не шалохнеться!
Доведеться його звреєструвати на цьому форумі та приписати в тему буднів,нехай з дідом свариться та тролить його
Вітаю панство з котячим днем! Пан К. вередує? А якби Петя помер? Нехай буде здоровий, але усі ми люди, а він проблеми має. Тоді реальні кандидати були б Зелений, Жуля, Бойко. Кого вибираєш ти?
Петро обіцяв до 23.04.2019р. повернути Крим. Але, ма"ть не догодив Єгові та Христу Томосом, то вони віддали Україну своїм мальчікам з прілічних семей. Реб Кундлер вже може нікуди не їхати - що там, що тут - і президент, і прем"єр такі да, домовиті.
Пане К%, вибачте, але зі сторони оті Ваші "дай" та "дай" виглядають так, наче Вам пообіцяли чоколядку (не "Світоч") але взяли і її не дали... Майте терпець! Більшість людей вибрало собі з двох те, що хотіли. Зважте на їх вибір! Мені теж отой хлопчина не до вподоби... але то таке. Заждіть трохи! Будєт Вам і бєлка, будєт і свістокъ! Ледь не забув... Про дороги, то питання до іншого жида Володі - до Гройсмана.
Кандидат, просто кандидат. Іще може від усього відмовитися. Так хто? Жуля? Бойко? Не хочу тебе засмучувати, але Петя колись таки помре. Що тоді? Роже Городі (стука по вагону). Вилазь, хлопці, – свобода прийшла!