свят, свят, свят ! Не може бути!але ж проти фактів непопреш, цицьки не по регламенту- ніззя! Попросили в поважної пані- нізя і ми всі того, волосатих - нізя, лисеньких тежщож це коїтся, скоро захочу і собі сіськи прихірургить.
Вітаюся, товариство. Мав сьогодні можливість помацати та відфоткати оригінальний башлик. Що характерно, можливо, цивільний. Бо ніяких штампів чи їх слідів нема. А мали би бути, якщо річ військова. Ще що цікаво, тканина за фактурою 1-1 з моєю реплікою, тільки колір інший)
Зі мною на курсі вчився один із РаББоты-Хо, він нас проводив на всіх, хто в Києві виступав, особливо в КИИГА, там взагалі у нас був вільний вхід
а що не кажи а за петра шляхи таки робили а от як ваЗЕлін став так і всьо закинули шляхи ремонтувати. а цеж тілько початок. ще інагурації небуло а не те що поліпшення невидно але і погіршення почалось.
а він чимось таки дуже хворий ? ото й воно шо він так безстрашно кинувся в перегони ... шкода ... а я вже таки й справді повірив шо десь далеко замайоріло світле майбутнє для нас тут в Україні ( нас - це молодих ґгаждан) . а якшо серйозно - чого ніхто не декларував його хвороби (ну звісно крім вживання вітамінів) ???
сьогодні був на морях - красотєнь ! і повітря чистіше чим в спеку , вода пахне морем а не канавою , а на косі вже починається движуха і русалки починають заголятись
знов налигались до рожевих слоненят? до чого тут кацапч та їхній санкт-члєнінград та мацквабад якщо я за нашого петра кажу
змініть авку бо дехто тут за Махна вам очі повишкрябує адже той антихрист власноруч підло забив самого атамана Григорьєва
то в тебе на бидбордах а в моїй губернії робилось і робилось гарно. а зара всьо. припинили. оно зняли верхній шар почали новенький асфальт робити але ваЗЕлін прийшоі і всьо. нероблять. і де оте обіцяне ЗЕбілами поліпшення, га?
аааа ... а мені вони однакові - шо той царь , шо той . а от таки вікіль ви дізнались шо ми таки з кумом сьогодні празнували добряче ?