пане,не вийобуйтесь це мое перше обличчя з листопада 2018 вважаю - останне, добре, ще одно маленьке, та все порохоБАТ))
чого це. я його сокирою по потилиці тюк і всьо. і відразу усім на цілому світі стане хАрашо і красиво.
композиція не та, та і горизонт завалений. переробить світлину треба. щоб воно по людські якось було а нє то шо січас
Таки треба тебе в дурку завезти. Я туди тобі резинову сокіру привезу. Будеш леніна з гітлером по палаті ганять.
Вітаю. Погода классс. Приіхав на дагато раніше з копу, фіскарка зломалась навпів. але вспів копнуть Халкінголка - кончена в зеро
голод не тітка...не тіки раком поставить)))) а ото щоб само та без моєї участі тіки у Гулівудських фентезі)) життя воно таке
привітався в клюбі) день гарненький. обійшов всі свої по закону 10 соток 15)) все росте, цвіте, пахне , дрони на квіточках. картопелька вилазить. привівочки прижились. все як має бути!
Що з це людоньки робиться???? Оказується панК- жінка! Так ось звідки такі зміни в настрої! Ось чому їй( консерватору) сіськи не цікаві....А люди просто так не скажуть.... https://reibert.info/threads/re-obrazy-forumchan-nashix.47999/page-251#post-12160779
Доброго вечора паньство. День був чудовий, але вітер таки дув нормально. Почались весняно городні роботи. Ще вроді трохи простив, бо якось організму некомфортно. Треба напевно лікарства бахнуть.
Ні, ви непідходите до анархістів, у вас напрямок інший - заклунськийЗверніться до вождя, мо місцинку в партії знайде.