А обіцяв же з 22 квітня взяти і звільнити Крим, а тут - вже через рік. Наяпувать - непедагогічно. )М(
То не чудасія, то - генномодіфікована, тобто скрещена з тарганом! Вона сама в лантух лізе! Единий недолік - уночі вилазить та біга по усій кухні.
Якби балотувався циган чи камуняка то пан К. віддав би голос за їх. А так за жидів. Жид за жида, жид за жида, так і клуня повна добра.
то проіскри кремлівської пропаганди, вас таки спасать потрібно, он Старик похабич зможе таки вам досомогти, побудите трохи на повном пансіоні в пансіонаті. Там людей %5 було, іншим просто проплатили, 400 млн.баксів ушло з бюджету на проплату пітушок, виборців і ще х.з якої муйн. ви мені щось неподобаєтесь, чи сказали повернуть % і ви типер так паритесь за петю? Я вам по секрету скажу що премєром буде Саакашвілі.
Доброго ранку шановні! ЗЕКонцерватору теж в,ялого сьогодні зблизька не побачить. Ще година і закінчується зміна. Поки писав вже перевозка по хворого приїхала з двома сракатими фельдшерицями.
А ще він обіцяв, що без нього Україна загине, а зараз обіцяє через 5 років стати президентом загинутої України.
Звісно допоможу. ПанК. психічної допомоги давно потребує. В мене кум на " психах " працює. Домовлюся, завезем в пансіонат на Фрунзе 103, поселимо в апартаменти до карла маркса і ульянова леніна.
Вітаю панове, +5С, сонячно таки арбайт дороблювати гараж та ставать машини ремонтувать, прикупив фєн бампера паять, ще установку для чистки інжекторів прикуплю кицяцький день.
Доброго ранку,є план, троха на грядках попрацюю і далі по обставинах,може за кордон махнути,до паски?