Це все вже неактуально, пообіцяв/передумав/знову пообіцяв. Тепер цікаво інше, з ким Зелений об"єднається в Раді після осінніх виборів? Варіантів небагато: риги, Юля, Петя.
чого це за таке панібратство - він що не має права на власне волевиявлення чи не громадянин країни оЗЗЗ ????
Зе .. Порох . У мене сьогодні правнучка народилася.. Мої племінники мене радують. Це капець в 40 років. Дожився... Казав мій прадід: "Цигани були. Корні маємо." Святкуємо
а хіба таке було у новітній історії країни? https://www.depo.ua/ukr/politics/dy...uvati-poroshenku-translyatsiya-20190422953053
Проше пана - Зеля не те що комунякою - навіть комсомолістом не був. Ось за це його і човпе петріотична громадськість.
о! то ви дідом стали? а бороду відпустили вже щоб справжнім дідом бути? якщо ні то швидше відпускайте та і цей. на молодиць а тим більш на їхні цицьки дивитись вам вже зась. отакоєот. втім вітаю та бажаю щоб росла здорова та щаслива
таке. вигорнути то діло не хитре а от стояти раком та збирати оце тєжка праця. от якби воно саме ще і збирало та по лантухам складало отоб дійсно була б чудасія
Мій дід тепер прапрапрадід а бабуся прапрапрабабуся. На сьогодні хватить. Завтра будемо розбиратися в ціх родинних хащах...... А борода в мене не росте. Навіть вуса не маю. Отакєе вот. Спати час..
то вітаємо вас з прадідом,шоб рідна правнучка зявилась в 40ок років,тре таки циганом буть,вони замуж в 12ять ідуть